dinsdag, 01 februari 2022 13:29

Jordan Davis en Luke Bryan vieren hun nummer 1 single "Buy Dirt"

Jordan Davis en Luke Bryan Jordan Davis en Luke Bryan

Jordan Davis en Luke Bryan vieren de nummer 1 single "Buy Dirt".

Dit gebeurde nadat ze werden verrast met een platina plaquette terwijl ze samen op jacht waren. De hit werd eerder deze maand officieel platina door de RIAA. Bryan deelde een voorproefje van de reis op zijn Instagram.

 

 

Bovendien behaalde Jordan Davis zijn eerste meerweekse nummer 1 , aangezien "Buy Dirt" voor de tweede achtereenvolgende week op de eerste plaats bleef in de Billboard en Mediabase country airplay-hitlijsten. De artiest van MCA Nashville verdiende zijn eerste nummer 1 in de Billboard Hot Country Songs-hitlijst, toen "Buy Dirt" Walker Hayes' "Fancy Like" onttroonde na een 24-weekse run op nummer 1.

"Buy Dirt" is Davis' snelst bewegende single tot nu toe en het nummer 3 meest geconsumeerde countrynummer van 2022, met meer dan 250 miljoen wereldwijde streams. "Buy Dirt" is beland op vier verschillende virale hitlijsten in de VS, Canada, Australië en Zuid-Afrika, staat al 34 weken in de Top 200-streaminggrafiek sinds de release en staat 16 weken in de Top 5. "Buy Dirt" heeft 25 opeenvolgende weken in de Billboard Top 200-hitlijst voor alle genres gestaan.

Na het nieuws van vorige week kondigde Jordan Davis een tweede datum aan in het Ryman Auditorium op 28 september 2022. De shows markeren Davis' eerste hoofdact op de beroemde locatie in Nashville. De getalenteerde inwoner van Louisiana heeft "Buy Dirt" uitgevoerd tijdens NBC'S 3rd Hour TODAY, The Tonight Show met Jimmy Fallon in de hoofdrol en ABC's Live with Kelly And Ryan. "Buy Dirt" ontving een nominatie voor Musical Event of the Year op de 55e jaarlijkse CMA Awards, Davis' eerste in zijn carrière. Davis gaat dit voorjaar de weg op voor de tweede etappe van zijn Buy Dirt Tour.

 

Lees het interview dat we hadden met Jordan Davis KLIK HIER

 

Jordan Davis en Luke Bryan - Buy Dirt

 

­