fbpx
Concert Recensies

 Kane Brown: Thank you for making my dreams come true

Vandaag maakten we gebruik van de mogelijkheid om bij MILK te eten voorafgaand aan het concert. Vanuit het restaurant loop je zo de Melkweg binnen en zo hoef je dus niet lange tijd buiten in de rij te staan. Dat is een mooie bijkomstigheid, want daarbuiten is het koud. Het concert is uitverkocht, maar daar merk je dus weinig van als je via het restaurant de zaal in gaat. Wat wel opvalt, is dat het al vroeg druk begint te worden in de zaal. Terwijl er normaal best veel mensen wat later arriveren, heeft iedereen er vanavond voor gezorgd dat ze er bijtijds zijn.

 Concertverslag: Chase Rice | TivoliVredenburg 27 januari 2020

Rond kwart over zeven komen we bij Tivoli Vredenburg aan. Buiten zien we helemaal niemand. We weten dat dit concert niet is uitverkocht, maar een kleine rij hadden we toch wel verwacht. Eenmaal binnen blijkt die er ook te zijn. Midden in de grote hal is een roltrap en daar begint de rij. Vanaf half acht mogen we naar boven met de roltrap. En de volgende. En de volgende. Na onze spullen in een kluisje te hebben gedaan en onszelf getrakteerd te hebben op een drankje, gaan we de zaal in.

Opzwepende Brett speelt Paradiso plat

Concertverslag: Brett Eldredge | Paradiso Amsterdam 29 januari 2020

In zijn thuisland Amerika weet hij in zijn eentje hele stadions te vullen, maar zelfs maanden na de start van de kaartverkoop, weet Brett Eldredge de grote zaal van Paradiso niet uit te verkopen. Volledig onterecht, zo mag NewCountry concluderen na het bijwonen van zijn optreden in de Amsterdamse poptempel. Sterker nog, geen RSVP voor deze woensdagavond, betekent een fantastisch feestje gemist!

Tyler Childers - Paradiso Noord, 29 januari 2020

Tyler is bezig met zijn tournee en op woensdag 19 januari doet de countryheld Paradiso aan. In de sfeervolle Paradiso Noord speelt hij voor een uitverkochte zaal, waar zijn fans al maanden geleden hun ticket voor hebben weten te bemachtigen. Natuurlijk is ook New Country,nl van de partij. Geniet na of mee van bijgaande, sfeervolle beelden.

Pagina 1 van 6

Lees meer...

18 februari, 2020
New Country Nieuws

Dixie Chicks met eerste nieuwe song sinds 2007

17 februari, 2020
New Country Nieuws

Rascal Flatts breiden hun "Farewell" tour uit

16 februari, 2020
New Country Nieuws

Luke Bryan met nieuw album cover & Track List

14 februari, 2020
New Country Nieuws

Carly Pearce dropt album met 13 nummers

14 februari, 2020
New Country Nieuws

Cam met nieuwe song ‘Till There’s Nothing Left’

­
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok