MIRANDA LAMBERT VIJF UITVERKOCHTE SHOWS IN BILLY BOB'S TEXAS Miranda Lambert Billy Bob's Texas 2 mei 2021; foto Catherine Powell

MIRANDA LAMBERT VIJF UITVERKOCHTE SHOWS IN BILLY BOB'S TEXAS HOT

04 mei 2021

Miranda Lambert, drievoudig GRAMMY winnares , keerde dit weekend terug naar Billy Bob's Texas voor twee extra shows als onderdeel van de viering van het 40-jarig jubileum van de locatie, die in totaal vijf uitverkochte concerten markeerden in opeenvolgende weekenden.

"Het is gisteravond eindelijk naar binnen gezonken: dit is echt, we zijn in deze kamer en in dit moment samen", aldus de inwoner van Longview, Texas. "Als we aan deze tijd terugdenken, doen we dat met zoveel waardering en dankbaarheid. We zullen deze herinneringen aan onze eerste shows altijd terug hebben: hongerig, klaar, onvolmaakt en toch emotioneel, ik denk dat het precies is wat we allemaal nodig hadden. Texas, ik hou van je en zou dit op geen enkele andere manier hebben gedaan. "

Naast het uitvoeren van haar talrijke solohits, bood Lambert ook een glimp van haar aanstaande project met Jack Ingram en Jon Randall terwijl het trio zich op het podium verenigde voor een preview van The Marfa Tapes, overal verkrijgbaar vanaf vrijdag 7 mei via Vanner Records / RCA Nashville.

The Marfa Tapes

The Marfa Tapes is een verzameling intieme, rauwe songs die samen zijn geschreven en opgenomen in het kleine, middle-of-nowhere stadje Marfa, Texas. Voor Lambert, Randall en Ingram is de excentrieke buitenpost te midden van een uitgestrekte nietsheid de perfecte plek om jezelf te verliezen en te vinden. In de afgelopen jaren is de desolate locatie een toevluchtsoord voor songwriting geworden voor het trio, met zowel enorme hits als diepe persoonlijke groei.

Toen ze afgelopen november echter vijf dagen terugkwamen, kwamen ze niet om te schrijven, maar om op te nemen, waarbij ze een boeiend nieuw album vastlegden, geïnspireerd door de grimmige schoonheid van West-Texas en de diepe, blijvende banden die de drie daar hebben gesmeed. Rauw en los opgenomen met slechts een paar microfoons en een akoestische gitaar, The Marfa Tapes is een verbluffend werk van audio verité; een intieme, onopgesmukte momentopname van een moment in de tijd dat wordt gevoed door liefde, vertrouwen en vriendschap.

 

The Marfa Tapes

 

The Marfa Tapes Track List
    1.    In His Arms
    2.    I Don’t Like It
    3.    The Wind’s Just Gonna Blow
    4.    Am I Right or Amarillo
    5.    Waxahachie
    6.    Homegrown Tomatoes
    7.    Breaking A Heart
    8.    Ghost
    9.    Geraldene
    10.  We’ll Always Have The Blues
    11.  Tin Man
    12.  Two-Step Down To Texas
    13.  Anchor
    14.  Tequila Does
    15.  Amazing Grace (West Texas)

Miranda Lambert, Jack Ingram, & Jon Randall Perform ‘Geraldene’

Jack Ingram, Miranda Lambert, Jon Randall - In His Arms

 

­