woensdag, 15 maart 2023 15:52

Luke Combs breekt wederom records

Luke Combs breekt wederom records.

Luke Combs' "Going, Going, Gone" werd zojuist zijn 15e nummer 1 hit op country radio, en hij staat op het punt om fanfavoriet "Five Leaf Clover" uit te brengen op vrijdag, voorafgaand aan zijn nieuwe album, "Gettin' Old", die dropt op 24 maart. Combs is de eerste persoon die 15 opeenvolgende nummer 1-singles heeft verzameld en een van de snelsten die de mijlpaal heeft bereikt. Andere artiesten met 15 nummer 1-nummers zijn Garth Brooks, Alan Jackson en Alabama.

"Going, Going, Gone" is het laatste nummer van Combs' release "Growin' Up" uit 2022. Hij zei dat de track bedoeld was om te hinten naar dingen die komen gaan.

 

 

Toen Combs begon te bespreken welke nummers op "Gettin' Old" zouden worden opgenomen, was "5 Leaf Clover" een van de meest gevraagde nummers. En de inwoner van North Carolina nam er nota van. Het nummer staat op het nieuwe album en Combs plaatste onlangs het verhaal achter het favoriete nummer van de fans.

Luke Combs zei dat hij en een van zijn vrienden op zoek waren naar klavertjes vier in een klaverperceel bij zijn huis. De zanger vond een klavertje vier en even later een klavertje vijf.

"Ik dacht bij mezelf: 'Man, hoeveel geluk moet je hebben om een klavertje vijf te vinden?'", schreef Combs op Instagram.

Hij dacht er niet te veel over na, maar schreef klavertje vijf als mogelijke songtitel in zijn telefoon. De zanger herinnerde zich het scenario een paar weken later tijdens het schrijven van liedjes met Jessi Alexander en Chase McGill. Hij was nog steeds niet enthousiast over het idee, maar deelde het concept met hen, samen met een gitaarmelodie waaraan hij werkte. Ze vonden het geweldig.

"Ik begon het uiteindelijk op shows te spelen en plaatste een video van het nummer, en jullie lieten me snel weten dat ik het moest opnemen", zei hij. "Daarom ben ik zo opgewonden dat jullie het DEZE vrijdag allemaal horen."

"Gettin' Old", geproduceerd door Combs, Chip Matthews en Jonathan Singleton, is het vierde volledige album van Combs. Zijn andere collecties zijn onder meer "Growin' Up", "What You See is What You Get" uit 2019 en zijn debuut "This One's For You".

"Gettin' Old" heeft 18 nummers en bevat ook een versie van Tracy Chapman's "Fast Car" en een andere fan-favoriet "Tattoo On a Sunburn."

 

Gerelateerd...

Lees ook...

­