dinsdag, 01 februari 2022 13:42

CB30 dropt hun fan favorite song "Don't Say Goodnight"

CB30 van Buena Vista Records heeft vandaag hun favoriete nieuwe nummer "Don't Say Goodnight" uitgebracht. De song is eschreven door Christian Clementi, Trannie Anderson en Dallas Wilson van CB30. Het door harmonie gedreven lied vertelt een verhaal over een jong stel dat tijd samen doorbrengt en niet uit elkaar wil gaan.

Christian Clementi zegt hoe hij zich voelde toen hij het nummer schreef: "Vanaf de dag dat ik "Don't Say Goodnight" schreef met Trannie en Dallas, wisten Brody en ik dat het zo'n speciaal nummer was. We wisten dat we wilden wachten op het juiste moment om het met de wereld te delen, dus nu is het moment!”

"De tweede keer dat ik dit nummer hoorde, vond ik het meteen geweldig", voegt Brody Clementi van CB30 toe. "Dit is een onuitgebrachte favoriet bij fans, we spelen het al een paar jaar live en we zijn zo opgewonden om het uit te brengen."

Vorig jaar bracht CB30 een reeks nieuwe singles uit, 'Old Phone', 'Learning Curves' en 'Healthy'. Het duo vond al vroeg succes op het populaire sociale mediaplatform TikTok, met tientallen miljoenen views en meer dan 2,6 miljoen volgers, waardoor ze een van de meest gevolgde countryartiesten op het platform zijn. TikTok heeft een belangrijke rol gespeeld bij het delen van hun persoonlijkheid en muziek met fans.

 

 CB30 - Don't Say Goodnight

 

­