donderdag, 21 juli 2022 09:22

Shania Twain met eigen documentaire 26 juli op Netflix

Shania Twain met eigen documentaire 26 juli op Netflix Shania Twain; foto Facebook

Shania Twain heeft een documentaire over haar carrière laten maken. De documentaire Not Just A Girl is vanaf volgende beschikbaar op de streamingdienst Netflix. In de docu zien we interviews met de zangeres zelf en met wereldberoemde collega's.

In Not Just A Girl is te zien hoe Twain haar geboorteland Canada verruilt voor het Amerikaanse Nashville, de hoofdstad van de countrymuziek. De Netflix-documentaire toont vervolgens de successen van de zangeres, die hits scoorde met Man! I Feel Like a Woman, That Don't Impress Me Much en You're Still the One.

De makers hebben aangekondigd dat Not Just A Girl interviews met Twain zelf bevat, maar dat ook bekende collega's over de zangeres vertellen. Zo zijn er interviews met onder anderen Lionel Richie, Diplo, Avril Lavigne en Orville Peck te zien.

Fans van Twain hoeven niet lang meer te wachten op de documentaire: Not Just A Girl verschijnt al op dinsdag 26 juli. Naast de film komt er ook een compilatiealbum met de titel Not Just A Girl (The Highlights) uit. Bekijk de trailer van de documentaire hieronder.

 

Shania Twain - Not Just A Girl | Official Trailer

 

Gerelateerd...

Lees ook...

­