vrijdag, 12 juni 2020 12:26

Jacob Bryant met nieuwe song 'Can't Say No to You'

Jacob Bryant nieuwe song 'Can't Say No to You'

Jacob Bryant geeft in zijn nieuwe song 'Can't Say No to You' toe aan iets waar hij niet echt tegen wil vechten. De new countryzanger zingt over het vechten tegen een verleiding die te erg is om te weerstaan.

 

"Elke man heeft die ene vrouw in zijn leven gehad waar hij gewoon geen nee tegen kan zeggen, en die vrouw weet het meestal", zegt Bryant. "Of het nu een zwakte of een kracht is, we wilden een lied schrijven waaraan iedereen kan relateren met een vrolijke, sexy sfeer. "

De new country artiest bracht in februari 2019 zijn debuutalbum Practice What I Preach uit. Zijn fascinerende achtergrondverhaal omvat het overleven na de onverwachte dood van zijn moeder, evenals een daaropvolgende strijd met alcohol en drugs en een gebroken huwelijk. Door zowel Merle Haggard als Brantley Gilbert als invloeden op te nemen, doet hij enigszins denken aan beide mannen.

"Can 'Say No to You" staat gepland voor release vandaag op vrijdag (12 juni). Het nummer is momenteel beschikbaar voor pre-order  bij de grote verscheidenheid aan digitale muziekproviders. 

 Can 'Say No to You

 

 

­