vrijdag, 27 januari 2023 10:39

Elle King dropt new country debuut 'Come Get Your Wife'

Elle King dropt new country debuut 'Come Get Your Wife' Elle King; foto Matthew Berinato

Elle King combineert haar landelijke Ohio-roots met het leven aan beide kusten en zet haar inzet stevig in Nashville met de release van haar nieuwe album Come Get Your Wife, vandaag HIER verkrijgbaar. Ontspannen, ongeremd, brutaal en kwetsbaar, het album is all things King! Met de release van de nieuwe muziek roept Nashville Lifestyles uit: "Elle King Reigns Supreme" en roept de vraag op: "Is Elle King Country's New Queen", in hun januari-cover over haar.

Elle King schreef mee aan acht van de nummers op de plaat die opent met een knipoog naar haar geboorteland Ohio. "Hier ben ik opgegroeid, hier heb ik muziek geleerd", zegt King. “Het gaat over het leven op het platteland en mijn stichting en het is waar mijn Paw-Paw en mijn broer wonen. Ohio heeft me gemaakt tot wie ik ben”

Waarheid en humor doordringen het album en worden volledig weergegeven in de reeds uitgebrachte en huidige Top 40-single "Worth A Shot", feat. Dierks Bentley, "Out Yonder", "Tulsa", "Try Jesus", "Jersey Giant" en het de prijswinnende nummer 1 song "Drunk (And I Don't Want To Come Home)", met Miranda Lambert.

Nieuwe nummers die van de plaat zijn uitgebracht, zijn onder meer het rauwe en krachtige 'Love Go By' (optreden op 'The Late Show with Stephen Colbert' op 26 januari) en het met dankbaarheid doordrenkte 'Lucky', dat ze schreef met een hart vol dankbaarheid. en reflectie over haar leven, carrière en vooral haar zoon Lucky (optreden in "Good Morning America" op 27 januari). "Lucky" is ook te zien in haar videoclip.

 

Elle King - Lucky

 

Er is geen betere plek om nieuwe muziek te vieren dan met de fans, en dat feest begint op 14 februari in New Orleans met haar headliner A-FREAKIN-MEN Tour gepresenteerd door Slow & Low. "Ik heb al mijn energie en liefde in dit album gestoken en ik kan niet wachten om het live voor iedereen te delen." Tien markten zijn al uitverkocht en tickets voor andere data gaan hard.

Elle King's liveshow is een "... showcase voor haar bereik van soulvol belten en headbangen tot het rock-'n-roll-geluid van het drummen en de elektrische gitaarsolo", zei de San Francisco Riff. American Songwriter benadrukte haar optreden als een van de "8 Moments We loved at This Year's Pilgrimage Festival." Ze merkten op: "Ze liet op zondagmiddag haar rockroots en haar country-twang zien met een set die een lucht van lichtzinnigheid over het publiek spoelde."

Elle King en haar band brengen een volledige set nieuwe muziek en hits op het podium, waaronder haar hits 'Ex's & Oh's', 'Drunk (And I Don't Want To Go Home)', 'Different For Girls', 'America's Sweetheart ".

 

elle king album

 

 

­