maandag, 09 januari 2023 13:55

Shania Twain met nieuwe video voor song ‘Giddy Up’

Shania Twain met nieuwe video voor song ‘Giddy Up’ Shania Twain; foto Louie Banks

Shania Twain heeft haar nieuwe videoclip uitgebracht voor haar nummer 'Giddy Up'. Het wordt nagesynchroniseerd als een dansvideo, en dat is precies wat het is, vol met mensen uit alle lagen van de bevolking die dansen op het vrolijke deuntje.

Shania heeft wel een rol in een video als automonteur, al is het maar een kleine. Ze plaatste een videoclip van zichzelf terwijl ze aan het knutselen was op Instagram. Ze onderschrift: "Ik heb geen idee wat ik aan het doen ben."

De clip werd meer dan 25.000 keer geliket, waarbij één fan schreef: "But you look great doing it!!!"

 

 

Twain plaatste ook een videoclip van haar optreden in The Late Show, waarin Stephen Colbert sprak over haar nieuwe album dat in februari uitkwam. Ze schreef: "In de kern is Queen Of Me een heel feestelijk album. Ik kan niet wachten tot je het hoort - niet lang meer!! Ik tel de seconden af naar 3 februari!!.”

Veel fans reageerden op dat bericht, waaronder een uit Nashville, die zei: “IK KAN NIET WACHTEN! Dit album wordt zo anders, en ik ben er voor! Elk nummer is gewoon gevuld met positiviteit en vreugde. Tot ziens in Nashville.” Een andere fan zei: "Ze klinkt bijna alsof ze gaat huilen... Ze vertelt hem hoeveel ze moet vechten om op te vrolijken en sterk, zelfverzekerd en gelukkig te zijn." Nog een fan merkte op: "Geweldig interview."

 

 

Shania Twain - Giddy Up!

 

­