donderdag, 19 mei 2022 09:34

Luke Combs claimt 13e nummer één song

Luke Combs heeft zijn 13de #1 song te pakken met "Doin' This" en komt op de nummer één plek op de Billboard country airplay chart.

"Doin' This" is de eerste single van Luke's aankomende album, Growin' Up, en het is ook de 13e nummer één van Combs' carrière.

Luke vond voor het eerst succes op de country airplay-hitlijst met zijn debuutsingle "Hurricane" in mei 2017.

Ter ere van de verjaardag die Luke deelde, "Vandaag is de 5-jarige verjaardag van 'Hurricane' die # #1 gaat. Ik mag het vieren met mijn 13e op rij met 'Doin' This'. Dat is gestoord! Bedankt aan iedereen die hier bij elke stap deel van uitmaakte. Zou niet mogelijk zijn zonder jou. Hou van jullie allemaal!"

Nu "Doin' This" nummer één wordt en de verjaardag van "Hurricane" zou je denken dat dat genoeg nieuws zou zijn voor Luke deze week... maar hij heeft nog iets voor zijn fans... hij heeft de tracklijst vrijgegeven voor Growin' Up.

 

Luke-Combs-Growin-Up-track-list

 

Luke's nieuwe project heeft 12 nummers, waaronder een duet met Miranda Lambert!

Het lijkt erop dat de opvolger van "Doin' This" "The Kind Of Love We Make" zal zijn - die volgende maand aankomt, net voordat het album op 24 juni verschijnt.

Luke gaf iedereen een kleine plaag van zijn volgende single eind vorig jaar toen hij een jamsessie deelde in zijn tourbus.

 

 

Luke Combs - Doin' This

 

Gerelateerd...

Lees ook...

­