maandag, 04 januari 2021 15:48

Luke Bryan en Jason Aldean beginnen 2021 in de Cariben

Luke Bryan en Jason Aldean verwelkomden het nieuwe jaar op het strand en kwamen vorige week samen in de Dominicaanse Republiek om oudejaarsavond te vieren met hun families. Aldean deelde een zonovergoten foto van de reis met fans op Instagram, en plaatste een foto van hemzelf en zijn vrouw Brittany met Bryan en zijn vrouw Caroline, Bryans moeder, LeClaire, op haar telefoon op de achtergrond.

Gelukkig nieuwjaar

"Gelukkig nieuwjaar van het eiland, iedereen !!" schreef Aldean . Brittany plaatste een video van haar man en LeClaire die dansten op Bryan's hit "Play It Again" uit 2014. Bryan kwam even in beeld om te pronken met zijn moves.

 

 

 

31 januari was ook Caroline's 41ste verjaardag, die haar man en zonen Bo en Tate begonnen met een familietraditie. "Gefeliciteerd mijn liefste" ondertitelde Bryan een video van zichzelf, zijn zonen en LeClaire die Caroline's kamer binnenkwamen terwijl ze sliep, haar wakker maakte door een energiek verjaardagslied te spelen, op haar bed beginnen te springen en de lichten laten knipperen. '41 jaar ziet er zo goed uit in de ochtend. Ik hou van je tot aan de maan en terug. Ze krijgt het verjaardagsliedje.'

 

 

De Aldeans hebben genoten van hun tijd op het strand, waarbij zowel Jason als Brittany verschillende posts deelden waarin ze pronken met het prachtige landschap van hun resort. 'Dit jaar oud en nieuw op het strand doorbrengen met mijn liefje. #Paradijs,' ondertitelde Aldean in een video van hemzelf en zijn vrouw die op het strand zaten, waarbij hij de camera draaide met beelden van de oceaan en de lege ligstoelen aan weerszijden van het echtpaar. 'Gelukkig nieuwjaar allemaal,' zei hij

 

 

Hoewel hij op oudejaarsavond op het strand was, verscheen Bryan ook op ABC's Dick Clark's New Year's Rockin 'Eve met Ryan Seacrest in een vooraf opgenomen clip met zijn mede-American Idol-collega Katy Perry waarin de twee een lied met de titel "2020 Sucks" uitvoerden , terwijl Lionel Richie toekeek.

 

Gerelateerd...

Lees ook...

­