vrijdag, 03 september 2021 05:39

Lauren Alaina dropt album, Sitting Pretty On Top Of The World

Lauren Alaina heeft de afgelopen jaren veel van het leven geleefd en met haar nieuwe album, Sitting Pretty On Top Of The World, zingt ze heel transparant over haar ups en downs, liefdesverdriet en verliezen en de levenservaringen die hebben gevormd wie ze nu is.

“Eerlijk gezegd heb ik het gevoel dat de verzameling liedjes echt mijn groei laat zien in de laatste jaren van mijn leven. En ik deel veel echt persoonlijke verhalen op dit album, grote momenten in mijn leven die soort veranderden en vormden wie ik ben, en dit album gaat voor mij over het feit dat ik een vrouw ben", zegt Lauren. “Mijn muziek in het verleden ging over het feit dat ik een vrouw werd, dit album gaat over dat ik van mezelf hou ondanks dat een jongen niet van me houdt of over het verlies van mijn stiefvader rouwt en mijn dromen waarmaakt en die uitdraagt. En ik ben gewoon opgewonden dat de fans mijn mening horen over de dingen die in mijn leven zijn gebeurd, want ik heb de afgelopen tien jaar een behoorlijk openbaar leven geleid, en ik denk dat het tijd wordt dat ik vertel wat is gebeurd en ik vertel mijn verhaal en Pretty On Top of the World zitten is de manier waarop ik dat kan doen.”

 

Lauren Alaina Sitting Pretty On Top Of The World

 

De collectie bevat 15 tracks en is vandaag uitgebracht. Naast de bekroonde songwriters Liz Rose, Lori McKenna, Hillary Lindsey, Emily Weisband, David Garcia, Ben Johnson en meer, schreef Alaina 14 van de 15 nummers op Sitting Pretty On Top of the World, waaronder haar nieuwste single, " Getting Over Him” met Jon Pardi, die momenteel de hitlijsten van het land beklimt.

Alaina beschrijft hoe persoonlijk dit album is: "Het gaat over een dromer die een presteerder wordt. Het wordt gebroken en uiteindelijk genezen. Het is allemaal van mij. De eerste hoofdstukken. Het nieuwe begin. Hoop voor de toekomst en totale waardering voor het verleden. De weg minder gereisd nemen en uiteindelijk mooi op de top van de wereld zitten. ”

Naast de 12 gloednieuwe nummers op Sitting Pretty on Top of the World, nam Alaina de twee duetten op die ze opnam voor haar Getting Over Him EP - "What Do You Think Of?" met internationale popsensatie Lukas Graham en “Getting Over Him” met Jon Pardi. Bovendien reikte de inwoner van Georgia ook contact met haar vriend/mentor Trisha Yearwood om het onlangs GOLD-gecertificeerde "Getting Good" van haar Getting Good EP te remixen om als duet op dit nieuwe album op te nemen.

 

Lauren Alaina - Sitting Pretty on Top of the World

 

Gerelateerd...

Lees ook...

­