dinsdag, 27 augustus 2019 09:15

Introducing Nashville: Danielle Bradbery, Travis Denning, Devin Dawson en Rachel Wammack in ’t Zonnehuis, Amsterdam

Introducing Nashville

Het zal iedereen al opgevallen zijn in de concert agenda, op 14 oktober Introducing Nashville: Danielle Bradbery, Travis Denning, Devin Dawson en Rachel Wammack in ’t Zonnehuis, Amsterdam

 

The Country Music Association is een organisatie uit Nashville die zich inzet om Country als genre wereldwijd op de kaart te zetten. Ieder jaar organiseert CMA een wereldtournee om zowel gevestigde countrymuzikanten als opkomende artiesten een podium te bieden buiten hun landsgrenzen. Tijdens ‘Introducing Nashville’ op maandag 14 oktober in het Zonnehuis in Amsterdam, brengen vier Americana singer-songwriters uit Nashville solo en akoestisch hun muziek ten gehore. De liedjes worden omlijst met persoonlijke verhalen en leuke anekdotes. Na de show bestaat de mogelijkheid om alle artiesten uit ‘Music City’ persoonlijk te ontmoeten.

Danielle Bradbery

Danielle Bradbery is een tweeëntwintig jaar oude singer-songwriter. In 2013 won ze de Amerikaanse versie van ‘The Voice’ en sindsdien is ze een grote ster in eigen land. Haar Countrymuziek wordt naar eigen zeggen geïnspireerd door uiteenlopende artiesten en genres, van Carrie Underwood, Taylor Swift en Miranda Lambert tot R&B en soul.

Travis Denning

Travis Denning is al vanaf jonge leeftijd bezig met muziek. Hij begon zijn carrière als songwriter voor grote sterren als Jason Aldean, Justin Moore en Chase Rice, maar Denning brengt inmiddels ook liedjes uit onder zijn eigen naam. In 2018 wist hij met zijn nummer ‘David Ashley Parker from Powder Springs’ een grote hit te scoren in de Amerikaanse top 40.

Devin Dawson

Devin Dawson brak een aantal jaar geleden door toen hij covers van bekende Countrynummers op YouTube plaatste. In 2018 bracht hij zijn debuutalbum genaamd ‘Dark Horse’ uit, met hierop hitsingle ‘All On Me’. Het album is inmiddels ruim honderd miljoen keer gestreamd op Spotify.

Rachel Wammack

Rachel Wammack werd in 2018 door Rolling Stone Magazine uitgeroepen tot één van de meest veelbelovende Countryartiesten van het jaar. De vierentwintigjarige singer-songwriter maakt traditionele Country, maar dan voorzien van moderne teksten geïnspireerd door onderwerpen als feminisme.

Check de agenda voor Ticket info

 

 

­