maandag, 05 oktober 2020 20:35

Eric Church met nieuwe song “Hell of a View”

Als je Eric Church in een kamer plaatst met Casey Beathard en Monty Criswell, krijg je een geweldig uitzicht. Oftewel een "Hell of a View".

Dit is het gloednieuwe nummer van Eric dat hij dit weekend uitbracht, de Chief maakte dit bekend met de titel: “Another month, another brand new song!”.

 

 

Dus als dit nummer zijn oktobernummer is, zal Eric dan in de nabije toekomst elke maand een nummer uitbrengen?

Het is heel goed mogelijk, want hij heeft zeker genoeg nieuwe nummers om zijn fans betrokken te houden. In februari sprak Eric Church erover hoe hij een aantal van zijn beste co-schrijvers in de winter had meegenomen op een 28-daagse reis naar het platteland van Noord-Carolina. Om een Appalachian restaurant om te toveren in een toevluchtsoord voor songwriting in de bergen. Ze schreven 28 liedjes in 28 dagen.

Sinds de quarantaine in maart begon, bijna als een uurwerk, brengt Eric iedere maand een song uit. Vóór 'Hell of a View' waren er 'Crazyland', 'Bad Mother Trucker', 'Stick That in Your Country Song' en 'Never Break Heart'.

Country to Country festival

De volgende voor Eric is de CMA Awards op 11 november, waar hij is genomineerd voor entertainer van het jaar en mannelijke vocalist van het jaar. Zijn volgende tourstop is pas in 2021, wanneer hij op 12 maart het podium zal betreden in Londen voor het Country to Country festival.

Beluister hieronder naar Hell Of A View

 

 

­