vrijdag, 28 januari 2022 09:30

Eric Church komt met bar en barbecuerestaurant "Chief's" in Nashville

Eric Church's Chief's wordt een etablissement van zes verdiepingen met een bar, een barbecuerestaurant en een zittende evenementenruimte.

Eric Church is de volgende in een groeiende lijn van countryzangers met bars op Lower Broadway in Nashville. De zanger en zijn partners kochten het Cotton Eyed Joe's-gebouw op de hoek van Second Avenue en Broadway en verbouwen het tot een zes verdiepingen tellende bar, een barbecuerestaurant en een zittende locatie genaamd Chief's.

 

Nashville

"Ik herinner me dat ik meer dan 20 jaar geleden dat ik door het centrum van Nashville reed met een pandjeshuisgitaar, met een jachtgeweer in een beat-to-hell-truck om gewoon een droom na te jagen", zei Church in een verklaring. Zoals al het andere dat we in onze carrière doen, zou ik niet eens een project als dit proberen als ik niet dacht dat het de beste zou zijn"

Het restaurant zal de bijnaam van Church delen, die ook wordt nagebootst in zijn "Chief"-album dat in 2011 werd uitgebracht. De toevoeging van barbecue is een knipoog naar de roots van Church in North Carolina, en Charleston, SC, pitmaster en James Beard Award-winnaar Rodney Scott zal zette zijn Whole Hog BBQ op het dak.

In een verklaring zei de Eric Church dat Chief's in 2023 zal openen. Als dat gebeurt, zal hij zich voegen bij Blake Shelton, Florida Georgia Line, Luke Bryan, Jason Aldean, Miranda Lambert, Dierks Bentley en Kid Rock in de lijst van artiesten met bars/restaurants in Het Lower Broadway-gebied van Nashville.

"Ik werk samen met mijn beste vriend en, naar mijn mening, de grootste hotelondernemer ter wereld, Ben Weprin, en de grootste barbecuechef ter wereld, Rodney Scott," zei Church. “Samen zullen we een ervaring creëren die uniek is voor Nashville en absoluut ongeëvenaard in de wereld van muziek, eten, fellowship en entertainment. Dit is mijn geboorteplaats. Dit is persoonlijk. Dit is van belang. Elk detail van Chief's zal zo voelen. Ik kan niet wachten om te beginnen.”

 

­