dinsdag, 15 oktober 2019 18:40

Dochter Nicole Kidman en Keith Urban heeft grote plannen

De dochter van Nicole Kidman en Keith Urban Sunday Rose kan nog niet eens rijden, maar ze weet nu al wat ze als carrière wil.

Actrice Nicole Kidman en new country superster Keith Urban’s dochter Sunday Rose is pas 11 jaar oud, maar ze heeft al haar zinnen gezet op haar toekomstige carrière. Wil ze voor de camera staan ​​in Hollywood films of otreden met haar muziek voor duizenden schreeuwende fans?.....Niet helemaal.

Tijdens de jaarlijkse Elle Women in Hollywood Celebration, legde Kidman de plannen van haar dochter uit aan het publiek.

"Onlangs zat ik in de auto en reed haar terug van school en ik stelde de vraag die je altijd stelt:" Wat wil je worden als je groot bent? ", Vertelde Kidman.

Na hard nadenken mompelde ze eerste astronaut en toen vertelde de kleine aan haar moeder vol vertrouwen: 'Ik wil regisseur worden. En ik ben er vrij zeker van dat ik dat kan laten gebeuren. 

"En ik had zoiets van..wauw," zei Kidman. “Dat daar, dat is vooruitgang. Dat zo´n klein meisje kunt zeggen: "Ja, ik kan een regisseur zijn" - dat zou ik nooit gezegd hebben. Ik zei vroeger dat ik actrice kon worden, maar nooit zou ik gezegt hebben een regisseur te worden. '

We twijfelen er niet aan dat deze jonge dame al haar doelen kan bereiken. Wees in de toekomst op zoek naar films welke geregisseerd zijn door Sunday Rose Urban! 

Volgend jaar staat Keith Urban in de AFAS Live

 

Gerelateerd...

Lees ook...

­