maandag, 31 juli 2023 12:11

Cancelcultuur neemt Jason Aldean onder vuur

Cancelcultuur neemt Jason Aldean onder vuur Jason Aldean; foto Facebook

De nieuwste cancelcultuur aanval heeft rechtstreeks door het hart van de countrymuziek geslagen, aangezien de maffia is gekomen voor een van onze meest populaire huidige sterren, Jason Aldean.

De vrijheid van meningsuiting wordt aangevallen. We zien het steeds vaker in onze cultuur. Toch zijn vrijheid van meningsuiting en creatieve expressie essentieel voor een vrij land. Het annuleren van artiesten is anti-Amerikaans, het is verraderlijk en als het voet aan de grond krijgt, zal het nog een generatie kosten om het uit te roeien. aldus Fox news

Jason Aldean blijft zijn controversiële nummer "Try That in a Small Town" verdedigen te midden van een recente golf van reacties die de single beschuldigen van het promoten van racisme en wapengeweld.

"Het is een lange week geweest en ik heb veel dingen gezien. Ik heb veel dingen gezien die suggereren dat ik dit ben, suggereren dat ik dat ben. Hier is het ding, hier is één ding dat ik voel: ik heb zin iedereen heeft recht op zijn mening', zei Aldean. "Je kunt van alles denken wat je wilt, het betekent niet dat het waar is, toch?"

Uit het niets werd het nummer 2 op de country charts, dankzij de steun in rechtse kringen. Het succes heeft de gebruikelijke wonden in de countrymuziekbusiness geopend over het gebrek aan inclusiviteit, en heeft enkele van zijn grootste namen publiekelijk tegen elkaar opgezet. Hieronder de song waar het allemaal om te doen is.

 

Jason Aldean - Try That In A Small Town

 

Gerelateerd...

Lees ook...

­