dinsdag, 16 augustus 2022 17:26

Blake Shelton met 'No Body' terug naar jaren 90 new country

Fans van Blake Shelton's begindagen hebben iets moois in petto: de zanger heeft namelijk plannen om een nieuwe single uit te brengen die volgens hem een terugkeer is naar de hoogtijdagen van de jaren 90 country.

Het nummer, genaamd "No Body", is een geschreven door Rodney Clawson, Josh Kear en Chris Tompkins, en Shelton zegt dat het hem deed denken aan zijn elektrische eerste jaren in Nashville. Check HIER

"Ik word opgewonden en voel me als een kind elke keer dat we nieuwe muziek uitbrengen", legt de zanger uit. "Maar dit nummer in het bijzonder brengt me terug naar de jaren '90 toen ik op de middelbare school zat en voor het eerst naar Nashville verhuisde, omdat het voelt zoals de muziek op dat moment klonk."

In overeenstemming met de throwback-sfeer deelde Shelton de hoes voor zijn nieuwe single op zijn sociale kanalen. De foto toont hem in een country outfit uit de jaren 90, compleet met een zwarte cowboyhoed en zijn kenmerkende blonde matje uit het vroege tijdperk.

"Moest de mul terugbrengen alleen voor jullie", zegt de zanger in het bijschrift van zijn post.

 

 

"No Body" komt aanstaande vrijdag uit, samen met een muziekvideo, die werd gefilmd in een bar in de omgeving van Los Angeles. Een persbericht laat doorschemeren dat Shelton's mul misschien ook in die clip zal verschijnen, net als lijndansen uit de jaren 90.

Sheltons nieuwste full-length project is de deluxe versie van zijn Body Language-album, een project dat eind 2021 uitkwam. Destijds zei hij dat hij een handvol nieuwe nummers in de oren van de fans wilde krijgen, ondanks dat hij er nog niet klaar voor was om een nieuw album uitbrengen. "No Body" is niet gekoppeld aan de luxe versie van Body Language, wat betekent dat er misschien een nieuw muzikaal hoofdstuk (en een nieuw album) van Shelton op komst is.

 

­