dinsdag, 29 maart 2022 10:36

Ashley Cooke en Brett Young met duet "Never Til Now"

Ashley Cooke teasde onlangs een nieuwe samenwerking met countryhitmaker Brett Young op TikTok.

De multi-platina artiest zal Ashley Cooke vergezellen op de song "Never Til Now", een opvallende track uit haar debuutcollectie, "Already Drank That Beer - Side A." De mid-tempo melodie geschreven door Cooke en Matt Roy domineerde bij het uitbrengen door meer dan 13 miljoen streams te scoren. De opkomende artiest ging naar TikTok om fans een voorproefje te geven van de aanstaande samenwerking.

"Dus ... enorm nieuws", schreef ze in de korte clip. “Ik voeg een enorme countryartiest toe als onderdeel van dit nummer. Wacht erop ... hij staat op het punt het frame binnen te gaan, 'voegde ze eraan toe voordat Young de video binnenliep en de intieme melodie lipsynchroniseerde.

“Out of all the prayers I’ve prayed | You’re Heaven’s answer | Out of all the hell I’ve been through| I never thought you’d be out there| But thank God you were right there, ‘Cause,” zong de megaster voordat Cooke tussenbeide kwam om te harmoniseren. “I never wanted to tap my brakes | I never wanted to settle down | I was always one foot out the door | I never thought about turning ‘round| Never saw myself with a white picket fence dug into the ground | Never ‘til now.”

Brett Young komt voor een exclusieve Nederlandse show naar Melkweg Amsterdam op vrijdag 18 november 2022 Meer info in onze agenda

 

@theashleycooke I get to collaborate with…. ? #nevertilnow #countrymusic #weddingsong #weddingtok #songwriter #brettyoung ♬ Never Til Now feat. Brett Young - Ashley Cooke

 

De zangeres bevestigde dat het duet op vrijdag 1 april zal arriveren. In korte tijd verzamelde de video op sociale media 665.000 views en 143.5K likes. Het duo werd geprezen door liefhebbers van new countrymuziek, aangezien verschillende naar de commentaarsectie renden om hun opwinding te tonen.

Het kwam niet als een verrassing dat Cooke de carrièremijlpaal op TikTok onthulde, aangezien ze in 2020 tijdens de wereldwijde gezondheidscrisis haar start op het krachtige platform kreeg. Sinds hij op het toneel explodeerde, heeft de baanbrekende artiest een indrukwekkende aanhang van meer dan 885.000 volgers en bijna 12 miljoen likes verzameld.

Pre order het duet Ashley Cooke & Brett Young Never Til Now HIER

 

Platendeal

Op de hielen van haar nieuwe muziekaankondiging deelde Ashley Cooke dat ze een platen- en publicatiedeal tekende met Big Loud Records en Back Blocks Music.

“Vanaf het moment dat ik Big Loud binnenliep, voelde het als thuiskomen. Ze ontmoetten me waar ik was, herkenden alles wat ik onafhankelijk had gebouwd en lieten me ook zien hoe ze benzine op het vuur konden gieten dat al was begonnen. Om samen te werken met niet alleen BL, maar ook mijn dag 1-kampioen, Rakiyah Marshall/Back Blocks, is een absoluut droomteam, en ik zou niet enthousiaster en zelfverzekerder kunnen zijn om deel uit te maken van de selectie, "schreef ze op Instagram naast snapshots van de viering .

Ze bleef haar trouwe luisteraars bedanken voor hun eindeloze steun sinds het begin van haar muzikale reis.

“Voor iedereen: dit verandert niets, en het verandert alles. Ik ben zo nederig om jullie allemaal mee te nemen op deze reis. Dit komt door jou - de mensen die commentaar gaven, leuk vonden, venmo's deden, livestreams bekeken, naar waardeloze barshows kwamen, merch kochten, enz. Van het net afgestudeerde studente meisje in de logeerkamer van haar ouders. Dank u. En bedankt, Big Loud en Back Blocks, voor het vertrouwen in dat meisje en in de toekomst”, voegde ze er vol dankbaarheid aan toe.

De opkomende zangeres heeft al een stempel gedrukt in de new countrymuziekindustrie, aangezien ze al samenwerkte met hitmaker Jimmie Allen op "Good Goodbye" en te horen was op Roman Alexander's liefdeslied "Between You & Me". Als onafhankelijk artiest wist Cooke samen met Travis Denning een plekje te scoren op Cole Swindell's Down To The Bar Tour.

 

Ashley Cooke - Never Til Now

 

­