woensdag, 17 juni 2020 14:11

Alan Jackson met Drive-In Shows voor 12,000 fans

Alan Jackson drive-in shows

Alan Jackson trakteerde meer dan 12.000 fans dit het weekend op zijn hitlijst tijdens twee drive-in-style shows in Alabama.

De eerste show vond plaats op 12 juni in Cullman. Op het open veld van het Rock the South-festival. Meer dan 2000 auto's en vrachtwagens vulden de York Farm voor de show.

 

Alan Jackson Drive In

 

De tweede show vond plaats op 13 juni in Fairhope. Op het terrein van de Oak Hollow Farm. Op het terrein van 300 hectare stonden meer dan 2.300 auto's opgesteld.

"We zijn gewoon blij om het huis uit te gaan en een goede tijd met jullie te hebben", zei Alan vanaf het podium.

Tijdens de unieke shows (met een geschatte opkomst van meer dan 12.000 mensen) trad Alan op voor een live publiek, terwijl hij de goedkeuring van de staat en de lokale overheid ontving, evenals een toewijding aan de huidige gezondheidsrichtlijnen. Voertuigen stonden een meter van elkaar geparkeerd en klanten werden gevraagd om bij hun auto te blijven en te genieten van de concerten vanaf de motorkap, het dak of de achterklep. Een deel van alle opbrengsten van elk Small Town Drive-In concert gaat naar voedselhulp in de respectievelijke regio's.

 

Gerelateerd...

Lees ook...

­