dinsdag, 11 april 2017 09:22

Achter de schermen bij de Soul2Soul Tour van Tim McGraw en Faith Hill

Afgelopen vrijdagavond begon de langverwachte Soul2Soul Tour 2017 van Tim McGraw en Faith Hill.

 

De kick off was op het Smoothie King Center in New Orleans, het echtpaar gaf de fans via social media een kijkje achter de schermen.

 

Zowel Faith al Tim deelden een aantal foto’s op hun Instagram. Tim begon met een foto van de Smoothie King Center waarop verkondigt is dat de show was uitverkocht.

 

 

Als ze zich voorbereiden om het podium te betreden laten ze de fans zien hoe ze voor een show ontspannen. Faith heeft een foto van zichzelf waarin ze in een stoel zit, op de foto van Tim zien we hem zitten met zijn benen tegen de kolom.

 

Het is duidelijk dat het echtpaar na de show erg enthousiast was nu de Tour officieel begonnen is. Faith deelde de foto hieronder, we zien haar en haar man met grote glimlach op hun gezichten.

 

Tim McGraw en Faith Hill vierden hun 20ste huwelijksjaar in oktober 2016, in dezelfde week kregen ze een ster op de Music City Walk of Fame in Nashville en organiseerde een uitverkochte verassings concert in het Ryman Auditorium waar ze hun Soul2Soul Tour van 2017 aan kondigde.

 

Tim en Faith tekende medio februari allebei afzonderlijke deals met Sony en bracht een nieuw duet “Speak to a Girl” uit eind maart.

 

Begin januari werd bekend dat zij een tentoonstelling krijgen in de Country Music Hall of Fame welke begint in november.

 

De Soul2Soul Tour heeft loopt tot eind oktober. Artiesten die openen zijn de Brothers Osborne, Seth Ennis, Chris Lane, Caitlyn Smith, Charlie Worsham, Lori McKenna, Rhiannon Giddens, Maggie Rose, Natalie Hemby, Brent Cobb, Eric Paslay, Brandy Clark, Cam, LoCash, Margo Price en meer...

 

 

Gerelateerd...

Lees ook...

­