Alle New Country Gigs!

Country Concertagenda

Kacey Musgraves

Concertagenda
KaceyMusgraves_2024
  1 mei 2024 19:00

  Paradiso Amsterdam

Kacey Musgraves, zevenvoudig winnares van de Grammy Awards, kondigt haar langverwachte terugkeer naar het podium aan met haar 'Deeper Well World Tour' in 2024.

Het is de meest uitgebreide tournee van de Amerikaanse countryster tot nu toe, in aanloop naar haar vijfde studioalbum 'Deeper Well', welke op 15 maart wordt uitgebracht.

Hierop navigeert de singer-songwriter uit Texas haar weg door een relatiebreuk. Dit doet ze op intrigerende wijze, zonder zwaarmoedig te worden, door de schoonheid van het los kunnen laten te belichten.

Madi Diaz

In het voorproramma staat de Nashville singer-songwriter Madi Diaz. Dit markeert haar terugkeer naar Europa en het Verenigd Koninkrijk, nadat ze eerder deel uitmaakte van de tourband van Harry Styles tijdens zijn Love on Tour 2023 Summer data.

 Madi Diaz, die "op weg is naar het sterrendom" (Billboard), zal op tournee gaan ter ondersteuning van haar recent uitgebrachte en geprezen album 'Weird Faith'. Het album, dat "vol zit met folk-pop goud" (Rolling Stone), biedt een zelfportret dat Diaz vastlegt in een vluchtig moment in de tijd, hongerig levend en altijd zoekend.

'Weird Faith' werd niet alleen met lof ontvangen door critici, het album kende een tumultueuze release week, met hoogwaardige optredens op Amerikaanse televisie, waaronder The Tonight Show Starring Jimmy Fallon en CBS Saturday Morning.

Verschillende pre-sale tickets voor de Europese tournee zullen beschikbaar zijn vanaf 5 maart 2024, om 12.00 uur lokale tijd, gevolgd door de algemene verkoop op 8 maart om 10.00 uur lokale tijd via de officiële website van Madi Diaz op www.madidiazmusic.com.

Kacey Musgraves - Deeper Well

 

Madi Diaz - "Same Risk"

 

 

 

 

Attend op Facebook
Adres
Paradiso Amsterdam

 

Kaart


Image

Koop alleen kaarten bij de officiële voorverkoopadressen!

Hiermee voorkom je dat je a) valse kaarten koopt die geen toegang geven tot concerten b) dat je teveel betaalt. Koop je kaarten alleen via de officiële adressen, zie hierboven. Neem bij twijfel contact op met Ticketmaster ©

Mis je een Gig?

­