WINACTIE! win kaarten voor Frankie Ballard in Rotown!

Frankie Ballard Rotown

 

Vorig jaar was Frankie Ballard in Nederland en liet een geweldige indruk achter, hij zette een waanzinnige show neer (check de concert recensie). Dit jaar doet hij Rotterdam en Eindhoven aan, voor zijn gig in Rotterdam mogen wij kaarten weggeven!

 

Als je Frankie nog niet live hebt gezien is dit je kans, hier moet je als new country fan bij zijn. Het voor programma wordt verzorgd door Sascha Elisah

 

 

De actie loopt via onze Facebook pagina:

 

 

Dinsdag 2 Mei worden de winnaars bekend gemaakt

 

 

De Winnaars zijn bekend!! Gefeliciteerd!!

 

Image may contain: 2 people, text

 

 

Soms beginnen de meest gekoesterde vriendschappen in het leven met een onschuldige vraag: “Biertje?” Countryster Frankie Ballard zingt hierover op zijn hit It All Started With A Beer. Ballard is een van dé grote blikvangers binnen het country en americana-conglomeraat in Nashville, Tennessee. Hij heeft inmiddels met Kenny Chesney (“She Thinks My Tractor’s Sexy”), zijn grote voorbeeld Bob Seger en Taylor Swift getoerd en daarmee zijn eigen trouwe fanbase opgebouwd.

 

Frankie Ballard is een echte blue-collar jongen, opgegroeid in Battle Creek Michigan. Zijn ambities lagen aanvankelijk bij honkbal, maar een gitaar in de klauwen voelde uiteindelijk net zo vertrouwd als een knuppel. Ballard kreeg ook nog eens gitaarles van de legendarische Buddy Guy en wist met al deze bagage in Nashville hoge ogen te gooien.

 

Voor zijn nieuwste album El Rio liet Ballard de buzzende industrie van countrykapitaal numero uno achter om zich weer 100% op muziek te focussen in het zuidelijke El Paso, Texas. Terug naar zijn bread and butter dus: goudeerlijke, melancholieke songs die zowel devoot zijn aan de standards als de hedendaagse country. “Bad times make the good times better”, zo luidt het credo van Frankie Ballard. Daar proosten we vanavond zielsgraag op!

 

Sascha Elisah ligt flink op koers op de wereld te veroveren met haar wonderschone popliedjes. De Groningse, van Friese komaf, speelde op haar achttiende een jaar lang in Nashville. Daar vond ze haar eigen sound. Haar prachtige stemgeluid, inclusief kenmerkend country randje, floreert over subtiel gitaarspel. 3voor12 schreef over haar: “waar veel artiesten binnen dit genre een teruggetrokken act opvoeren, kruipt Sascha Elisah bijna bij het publiek op schoot. Zelfverzekerd en met een open blik bespeelt ze de zaal.”

 

 

Kun je niet wachten?  

 

­