WINACTIE! win kaarten voor Brett Eldredge in Paradiso!

 Brett Eldredge en Lauren Jenkins WINACTIE

New country ster Brett Eldredge komt naar Nederland en wij geven 2x2 kaarten weg! Woensdag 29 januari staat hij in de Paradiso te Amsterdam!

En als bonus staat nieuwkomer Lauren Jenkins in het voorprogramma!

De actie loopt via onze Facebook pagina:


De Winnaars zijn bekend van de #Winactie!! GEFELICITEERD Patricia van Weert en Tessa Heijmans! Jullie winnen beide twee tickets voor het concert van Brett Eldredge in Paradiso Amsterdam aanstaande woensdag!! Iedereen bedankt voor het meedoen!!


Brett Eldredge

Bij Brett is zijn soulvolle geluid en zijn indrukwekkende stem het belangrijkste kenmerk. De Amerikaanse singer-songwriter bracht in 2017 zijn meest recente succesalbum uit, met daarop hits als ‘The Long Way’ en ‘Somethin’ I’m Good At’. De artiest werd geboren in Illinois en groeide op met de muziek van Ray Charles, Frank Sinatra en Bobby Darin. Toen hij op zijn zestiende kennis maakte met Brooks & Dunn, was hij op slag gefascineerd door country en dat is daarna altijd zo gebleven. In 2013 was het tijd voor zijn debuutplaat ‘Bring You Back’, waarmee hij snel bovenaan de charts in zijn thuisland wist te belanden.

 

Brett maakte afgelopen jaar veel indruk op de eerste Nederlandse editie van het C2C: Country to Country festival in de AFAS Live.
Nu komt hij dus In 2020 terug naar Amsterdam voor een volledige show van de man zelf! Dit mag je dus niet missen!

Kaarten zijn nu te koop check de concert agenda voor meer info

 

Lauren Jenkins

Lauren gaat al op tournee sinds ze 15 jaar oud was. Ze groeide op in Carolina en koos een leven dat perfect zou passen in de liedjes die ze schrijft: across countless smoky bars, fake IDs, and endless miles on the road. Muziek is altijd haar beste metgezel geweest. Haar ongefilterde teksten en onmiskenbaar authentieke stemgeluid combineren traditionele Country roots met Americana invloeden.

Best ‘New Acts in 2019’

Lauren Jenkins werd uitgeroepen tot een van de beste ‘New Acts in 2019’ door het prestigieuze jaarlijkse Annual Country Music Critics’ Poll van  de Nashville Scene, daarnaast werd ze al benoemd als Artist to Watch door The New York Times, Billboard, Rolling Stone en Pandora.

Ze werd ook gekozen als lid van de Class of 2019 van de radiopresentator Bobby Bones. Ook speelde Lauren de hoofdrol in een korte film getiteld Running Out of Road welke ze ook mede produceerde als begeleiding voor haar debuutalbum No Saint (Big Machine Records).Lauren gaat woensdag (22-01) op pad om te openen tijdens de Europese tour van Brett Eldredge. Woensdag, 29 januari staat ze op de bühne van de Pardiso in Amsterdam.

 

 

Gerelateerd...

Lees ook...

­