WINACTIE! win kaarten voor Brett Eldredge in Melkweg Amsterdam!

Brett Eldredge komt naar Nederland en wij geven 2x2 kaarten weg!

Maandag 16 mei staat Brett in de Melkweg te Amsterdam en jij kunt erbij zijn!

 

DE WINNAARS ZIJN BEKEND GEMAAKT! GEFELICITEERD!

 

Je maakt kans door het beantwoorden deze prijsvraag. Stuur een mail met het goede antwoord naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Brett zijn grootste muzikale invloed is.. ?

  1. Frank Sinatra
  2. Garth Brooks
  3. Prince

Meedoen kan t/m 13 mei 2022. Met de winnaar wordt 13 mei contact opgenomen.

 

Brett Eldredge

Vier jaar na het grote succes van zijn vierde studioalbum, bewijst country-superster Brett Eldredge met zijn nieuwe werk 'Sunday Drive' (2020) maar weer wat voor songwriter hij is. Sinds het verschijnen van zijn debuutalbum in 2013 is Eldredge niet meer weg te denken uit de hedendaagse countryscene. Hij scoorde met dit album gelijk drie nummer 1 hits: 'Mean To Me’, 'Beat Of The Music’ en 'Don’t Ya’. In 2015 werd het vervolgd met zijn album 'Illinois’, waarmee hij wederom 3 nummer 1 hits scoorde.

Hier bleef het niet bij. Eldredge heeft sindsdien hit na hit gescoord. In 2016 werd hij geselecteerd als een van de 30 artiesten om op te treden in 'Forever Country', een mash-up nummer van 'Take Me Home', 'Country Roads', 'On the Road Again' en 'I Will Always Love You', om 50 jaar CMA Awards te vieren.

In 2019 was Eldredge nog te zien op de eerste Nederlandse editie van C2C Country to Country NL in AFAS Live en in 2020 gaf hij nog een concert in Paradiso Amsterdam. In 2022 keert hij terug naar Nederland, op 16 mei 2022 is hij te zien in Melkweg Amsterdam.

 

­