Dale Watson

Win kaarten voor Dale Watson

Dale Watson komt zondag naar de Patronaat in Haarlem! Maurice van Hoek verzorgd het voorprogramma! Maak kans op 2 tickets met deze last minute winactie! 

 

DE WINNAARS ZIJN BEKEND GEMAAKT!! GEFELICITEERD

 

Meedoen is simpel, je hoeft alleen je gegevens in te vullen. Je kunt je tot en met vrijdag 7 juli inschrijven.

Dale Watson, een fervent aanhanger van ouderwetse honky tonk en Bakersfield-country, heeft zichzelf gepositioneerd als een getatoeëerde, koppig onafhankelijke buitenstaander die alleen geïnteresseerd is in het opnemen van authentieke countrymuziek. Als lid van de Austin Music Hall of Fame staat hij naast Waylon Jennings, Willie Nelson en George Strait als een van de beste countryzangers en songwriters uit de Lone Star State.

Zijn debuut uit 1995, Cheatin’ Heart Attack, maakte indruk op schrijvers en fans met zijn krachtige songwriting en authentieke Texaanse honky tonk-sfeer. The Truckin’ Sessions uit 1998 was de eerste van een reeks LP’s gewijd aan zijn liefde voor grote vrachtwagens. Dat album werd bijna zijn laatste. In 2000 kwam Watsons verloofde om het leven bij een auto-ongeluk; er kapot van, probeerde Dale Watson zijn verdriet te verdrinken in drank en drugs.

Met zijn hart op zijn mouw en een dikkere huid kwam hij weer terug met het diep treurige eerbetoon Every Song I Write Is for You. Muziek is altijd zijn middel geweest om zich te wapenen tegen tegenslag. Inmiddels heeft Dale als meer dan 30 albums uitgebracht, en brengt hij zijn beste selectie ten gehore tijdens zijn live-show in Patronaat!

Gerelateerd...

Lees ook...

­