WINACTIE! win bioscoopkaarten voor de Country film 'Wild Rose'

winactie Country Film Wild Rose

 

Vanaf 16 mei draait de nieuwe feel good film Wild Rose van Faye Ward en Tom Harper in filmtheaters en bioscopen door Nederland, en wij geven 2x2 bioscoopkaartjen weg!

 

 De actie loopt via onze Facebook pagina:

 

 

winnaars winactie Country Film Wild Rose

 

De winnaars zijn bekend!!! Gefeliciteerd Ruud en Marscha! Jullie mogen samen met aanhang gaan genieten van de nieuwe country film Wild Rose!

 

De film vertelt het verhaal van Rose Lynn-Harlan (Jessie Buckley) en haar droom om in Nashville door te breken als countryzangeres. Het is een film waarin countrymuziek een grote rol speelt.

 

Zo lang als ze zich kan herinneren, droomt Rose-Lynn Harlan er al van om ​​naar Nashville te verhuizen en countryster te worden. Maar ze woont in Glasgow, waar ze met haar cowboyhoed en witte laarzen zo goed en kwaad als het kan een bestaan probeert op te bouwen voor zichzelf en haar kinderen.

 

Haar moeder Marion (Julie Walters) heeft haar buik vol van Rose-Lynns Nashville-onzin. Als voornaamste zorgdrager voor Rose Lynn’s kinderen wil ze dat haar dochter eindelijk verantwoordelijkheid neemt voor haar leven. Een hartverwarmende film over moeders en dochters, over dromen en realiteit en over muziek waar je onmogelijk stil bij kunt blijven zitten.

 

 

 

 

­