When Calls the Heart

When Calls the Heart, Verenigde Staten, 11 januari 2014

Serie When Calls The Heart

When Calls The Heart is een Amerikaans-Canadese western-dramaserie van Hallmark Channel en Super Channel (Canada). De serie ging in première op 11 januari 2014.

Verhaal

When Calls The Heart draait om Elizabeth Thatcher, een jonge onderwijzeres en de kleine voorlinieplaats in Canada rondom een mijn waarin ze komt te wonen. Gezien ze uit een rijke familie komt uit de grote stad is het een hele aanpassing en door een zware explosie in de mijn draait het leven ook nog eens om in de plaats. Gelijktijdig met de nieuwe onderwijzeres komt er ook een nieuwe mountie in de plaats te wonen.

Cast

Erin Krakow
Martin Cummins
Pascale Hutton
Jack Wagner
Kavan Smith
Loretta Walsh
Gracyn Shinyei
Lori Loughlin

Conclusie

Tijdens de seizoensfinale is door actrice Erin Krakow bekendgemaakt dat er in 2021 een achtste seizoen van de Hallmark-serie zal komen.

De romantische dramaserie wordt in Nederland uitgezonden door Netflix en heeft daar inmiddels zes seizoenen. Na het omkoopschandaal met Lori Loughlin wat een grote aanpassing vergde in seizoen zes, leek de serie het lastig te krijgen, maar er werd een zevende seizoen gemaakt en nu komt er ook een achtste seizoen. Seizoen zeven had zijn laatste aflevering op 26 april in de Verenigde Staten en het is nu wachten wanneer de serie in Nederland op Netflix verschijnt. Aangezien seizoen zes eind januari werd toegevoegd is de verwachting dat seizoen zeven ook begin 2021 naar Netflix komt. Zie hieronder de aankondiging van seizoen acht door Erin Krakow.

Trailer

­