Josh Turner - Country State of Mind

Josh Turner - Country State of Mind

Josh Turner
Country State of Mind

Release – 21 Augustus 2020
Platen label – MCA Nashville

 

De multi-platina-verkopende new countryster Josh Turner nodigt fans uit voor een prachtige reis naar de geschiedenis van de countrymuziek met zijn uitstekende nieuwe album Country State of Mind. Het album s nu verkrijgbaar op het MCA Nashville label. In de collectie met 12 nummers geeft Josh een eerbetoon aan een dwarsdoorsnede van klassieke countryiconen. Waaronder vijf legendes die hij zijn 'Mount Rushmore of Country Music' heeft genoemd: Randy Travis, John Anderson, Johnny Cash, Vern Gosdin en Hank Williams. Turner nodigde ook een geweldige groep gastartiesten uit om zich bij hem aan te sluiten. Van legendes als Randy Travis en Kris Kristofferson tot nieuwere hedendaagse stemmen zoals Maddie & Tae en Runaway June. Associated Press prijst het album door te zeggen.

"De sympathieke stijl van Turner en de slimme selectie maken" Country State of Mind "zowel een geweldige introductie in het genre als een geweldige herinnering aan enkele van de beste nummers."

Turner sloot zich bij Today aan voor zijn Citi Music "On The Record" serie bekijk het interview en zijn optreden van "Country State of Mind" klik hier.

Randy Travis

Een van de opvallende nummers op "Country State of Mind"  is Turners soulvolle vertolking van de Randy Travis klassieker 'Forever and Ever, Amen'. Door het nummer op te nemen, kreeg Turner de gelegenheid om zijn held en mentor voor het eerst sinds zijn beroerte in 2013 weer in de opnamestudio uit te nodigen. Turner is een levenslange bewonderaar geweest van Randy Travis, wiens liedjes enkele van de eerste waren die Turner begon te zingen als jonge artiest.

Josh Turner - Country State of Mind

 

 

Koop de Plaat

Meer recensies...

­