fbpx
Door

Album recensie: Trisha Yearwood - Every Girl

Trisha Yearwood - Every Girl

Vanaf het moment dat Trisha Yearwood Workin’ on Whiskey inzet, de meeslepende wals waarmee haar nieuwe album Every Girl van start gaat, besef je onmiddellijk dat het veel te lang geleden is dat we haar stem mochten horen.

Haar vorige plaat Heaven, Heartache, and the Power of Love dateert uit 2007, en sindsdien dook ze slechts af en toe op, zoals op het kerstalbum dat ze een paar jaar terug met echtgenoot Garth Brooks maakte. Die laat zich ook hier even horen, in het duet What Gave Me Away, waarin Yearwood weer even fijntjes duidelijk maakt dat zij met voorsprong het grootste zangtalent van de twee is. (Niet dat er met Garth iets mis is, hou me ten goede…) Over het geheel genomen is Every Girl een sterk en gevarieerd album waarop zowel ruimte is voor hitgevoelige popnummers - Find A Way, Every Girl In This Town - als meer traditionele country - Workin’ on Whiskey, Something Kinda Like It, Bible and a .44. Maar het absolute hoogtepunt is de grootse ballad The Matador, oorspronkelijk van de fenomenale Gretchen Peters, die zo’n twintig jaar terug ook verantwoordelijk was voor Yearwood’s fraaiste hit, On A Bus To St. Cloud.

Official | Apple Music | Bol.com | Amazon | Google Play | Facebook | Twitter

 

Lees meer...

18 januari, 2020
New Country Nieuws

Ashley McBryde dropt nieuw album “Never Will”

18 januari, 2020
New Country Nieuws

Luke Bryan met nieuw album en tournee

16 januari, 2020
New Country Nieuws

Jessi Alexander dropt nieuw album 'Decatur County Red'

16 januari, 2020
New Country Nieuws

Montgomery Gentry met nieuwe video 'Crazies Welcome'

15 januari, 2020
New Country Nieuws

Brooks & Dunn met “Reboot 2020 Tour”

­
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok