fbpx
Door

Album recensie: Tanya Tucker - While I’m Livin’ (Fantasy)

Tanya Tucker - While I’m Livin’ (Fantasy)

De laatste keer dat countrylegende Tanya Tucker nieuw werk uitbracht is nog langer geleden. Dat was het album Tanya uit 2002, al was er in 2009 ook nog een plaat met covers.

Maar met het nieuwe While I’m Livin’, waarop Tucker een samenwerking aangaat met producer Shooter Jennings en singer-songwriter Brandi Carlile, bewijst ze dat ze nog niets van haar klasse verloren heeft. Het merendeel van deze nummers is aangedragen door Carlile, al is er ook een opvallende versie van The House That Built Me, vooral bekend van Miranda Lambert. Maar waar Lambert het zong vanuit het perspectief van een dochter die terugkeert naar het huis waar ze opgroeide, zingt Tucker het als een grootmoeder die terugkijkt op haar leven, en dat geeft het nummer een heel andere lading. Dat horen we ook terug in Bring My Flowers Now, dat eveneens over ouderdom gaat. De boodschap is dat je beter nu langs kunt komen met een bos bloemen, dan dat je ze straks op haar kist legt, want dan heeft ze er niets meer aan. Andere hoogtepunten: I Don’t Owe You Anything, The Day My Heart Goes Still, Hard Luck, Seminole Wind Calling en vooral Wheels of Laredo.

Official | Apple Music | Bol.com | Amazon | Google Play | Facebook | Twitter

 

Lees meer...

20 januari, 2020
New Country Nieuws

John Anderson met album 'Years'

19 januari, 2020
New Country Nieuws

Ross Ellis tekent bij Sony Music Nashville

18 januari, 2020
New Country Nieuws

Ashley McBryde dropt nieuw album “Never Will”

18 januari, 2020
New Country Nieuws

Luke Bryan met nieuw album en tournee

16 januari, 2020
New Country Nieuws

Jessi Alexander dropt nieuw album 'Decatur County Red'

­
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok