Album recensie: Jake Owen - Greetings From Jake Owen

Jake Owen - Greetings From Jake Owen

Release – 29 maart 2019
Platen label – Big Loud Records

Door 

De album cover lijkt op een ansicht kaart vanuit een zonnige bestemming. De bedoeling van deze cover is om alle hoogtepunten uit te beelden uit Owen’s ‘’home state’’ Florida. In combinatie met de nummers op dit album geeft het ook een vakantie gevoel.

Dit album is het zesde studio album van Jake Owen. Overigens is dit het eerste album van Owen sinds de overstap van RCA Records Nashville naar het nieuwe label Big Loud Records van Joey Moi. Big Loud Records werkt ook samen met onder andere Chris Lane, Morgan Wallen en Hardy.

Het album bevat 14 nummers, waaronder de 3 grote singles ‘’Down To The Honkytonk, I Was Jack(You Were Diane) en ‘’Homemade’’, die hij al eerder uitbracht. Alle drie nummers die hoog in de charts stonden. Verder bevat het album nog 2 samenwerkingen met onder andere Kid Rock en Lele Pons.

Het album straalt een sfeer van zelfvertrouwen uit, is prettig om naar te luisteren en het heeft een echt feel good karakter. Dit is een album wat niet snel gaat vervelen, een echte aanrader dus!

 

Koop deze plaat: Official | Apple Music | Amazon | Google Play | Facebook | Twitter

 

 

 

Meer recensies...

­