fbpx
Door

Album recensie: Eric Church - 61 Days In Church Volume 1

Eric Church - 61 Days In Church Volume 1

Eric Church - 61 Days In Church Volume 1   

Platen label – Universal Music

 

Je moet het hem nageven; Eric Church weet het de laatste jaren behoorlijk spannend te houden als hij nieuwe platen uitbrengt. Na de surprise-release van Mr. Misunderstood in 2015 en de akoestische Live at Red Rocks EP van een jaar later, komt hij nu volkomen onverwacht met een elektrisch live-album. Niet op cd of vinyl, maar alleen te downloaden via Apple of te streamen via Spotify, Deezer en alle gebruikelijke diensten. En niet zomaar een live-album! Opgenomen tijdens zijn Holdin’ My Own Tour bevat 61 Days In Church Volume 1 maar liefst dertig (30!!!!!) nummers, met een totale speelduur van ruim twee uur. En de naam zegt het al: dit is nog maar de helft van het pakket, want er komt binnenkort nog zo’n wagonlading aan.

 

De dertig nummers zijn opgenomen tijdens een reeks shows in januari en februari van dit jaar, van Lincoln (Nebraska) tot Birmingham (Alabama), en ze worden hier in chronologische volgorde gepresenteerd. Het is dus geen strak geregisseerde concertregistratie maar een losse verzameling nummers. Meest afkomstig van zijn studio-albums (let vooral even op de fraaie versie van Lightning) maar er zitten ook een paar leuke extra’s tussen, zoals een cover van The Weight van The Band en een gastoptreden van Ray Wylie Hubbard in Screw You, We’re From Texas. Al met al een release die naar meer smaakt, en dat komt er ook.

Official | iTunes | Facebook | Twitter

 

 

 

 

 

Lees meer...

21 januari, 2020
New Country Nieuws

Miley Cyrus met imitatie van tante Dolly Parton

20 januari, 2020
New Country Nieuws

John Anderson met album 'Years'

19 januari, 2020
New Country Nieuws

Ross Ellis tekent bij Sony Music Nashville

18 januari, 2020
New Country Nieuws

Ashley McBryde dropt nieuw album “Never Will”

18 januari, 2020
New Country Nieuws

Luke Bryan met nieuw album en tournee

­
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok