woensdag, 01 december 2021 14:15

Zac Brown Band met "Same Boat" op nummer één

Zac Brown Band heeft een #1 hit te pakken met de hit "Same Boat", deze week de nummer één nummer in de airplay-hitlijst van countrymuziek.

"Same Boat" is de eerste single van Zac Brown Band's laatste album The Comeback.

Zac Brown vertelt over het nummer:

"Het nummer betekent veel voor mij omdat ik heb gehoord over hoe verdeeld we zijn, en iedereen is... en ik wil dat iedereen eraan wordt herinnerd dat we allemaal hetzelfde zijn. Die menselijke conditie is iets dat we allemaal samen delen.”

Zac zegt dat "Same Boat" en de andere 14-tracks op The Comeback het resultaat zijn van een hernieuwde creatieve geest die zich de afgelopen anderhalf jaar ontwikkelde: "Na een tijdje vrij te hebben gehad, weet je, wilde ik gewoon toen ik thuis was graag naar mijn gitaar en ik wilde opnieuw creëren en ik wilde het gevoel hebben dat ik het gevoel heb dat ik in het algemeen gewoon een mens ben,  ik voel me alsof ik verjongd ben en op elke manier die je weet dat je in staat ben om te zijn....echt creatief aanwezig ik had veel dingen aan mijn hoofd, ik denk dat ik nu net op een nieuw punt ben waar alles goed en positief is en mijn kinderen geweldig zijn... alles is solide en ik voel me ook zo Ik voel me steviger en ik voel me creatiever heden dan ik in een hele lange tijd heb gehad.”

Bekijk de videoclip voor het nummer één nummer van Zac Brown Band, "Same Boat".

 

Zac Brown Band - Same Boat

 

­