vrijdag, 13 december 2019 10:01

Virgin River dramaserie op Netflix (voor Dokter Hart fans)

Virgin River dramaserie op Netflix (voor Dokter Hart fans) Virgin River: Netflix

Virgin River is te zien zijn op Netflix.

De romantische dramaserie met met Alexandra Breckenridge is vooral voor fans van Hart of Dixie (in nedeland beter bekend als Dokter Hart) en Hallmark-achtige series zoals Chesapeake Shores en When Calls the Heart.

Romantische boekenreeks

De serie Virgin River is gebaseerd op de gelijknamige boeken van Robyn Carr. In totaal zijn er liefst twintig romantische dramaboeken verschenen, dus de serie heeft de potentie om lang mee te gaan. Geluiden zijn er zelfs al dat een tweede seizoen al in productie is, nog voor de release van het eerste seizoen dus.

Verpleegkundige in Virgin River

Het eerste seizoen van Virgin River zal bestaan uit tien afleveringen van ongeveer een uur. De opnames vonden afgelopen winter plaats in Vancouver, Canada. Melinda Monroe wil na een groot drama haar leven een nieuwe start geven. Ze reageert dan ook op een advertentie om in het afgelegen dorpje Virgin River aan de slag te gaan als verpleegkundige. Het leven in het kleine stadje blijkt al snel niet zo eenvoudig te zijn als ze had verwacht en Melinda moet haar eigen problemen zien op te lossen voor ze Virgin River als haar thuis kan zien.

Het tweede seizoen van Virgin River wort momenteel gefilmd

Trailer

 

 

Gerelateerd...

Lees ook...

­