dinsdag, 24 januari 2023 14:10

Tyler Hubbard met officiële video voor "Dancin' In The Country"

Tyler Hubbard heeft de officiële video vrijgegeven voor zijn huidige single "Dancin' In The Country", die al in de Top 40 op de radio staat en meer dan 35 miljoen wereldwijde streams heeft. De videosterren Terry Crews ("America's Got Talent", "Brooklyn Nine-Nine"), werd geregisseerd door Stephen Kinigopoulos en Alexa Stone en gechoreografeerd door Maya Taylor.

 

Tyler Hubbard - Dancin’ In The Country

 

PRE-ORDER TYLER HUBBARD DIGITAAL ALBUM | HIER

Gevestigd in een bar terwijl Hubbard "Dancin' In The Country" speelt, komen Crews en zijn groep motorvrienden binnen en onmiddellijk gebeurt er iets onverwachts op de dansvloer in een buitengewoon "bargevecht".

"Deze video is anders dan alle andere video's waar ik ooit deel van heb uitgemaakt", zegt Hubbard. “We hadden de ultieme heavy hitter met Terry Crews op de set – hij was gemaakt voor een video als deze. Het ene moment zag hij eruit alsof hij klaar was om een gat in de muur te slaan, en het volgende moment liet hij de hele kamer lachen, gewoon zichzelf zijn. Terry is een van die jongens waar iedereen bij wil zijn, en hij was gewoon perfect voor deze video. Hubbard voegt eraan toe: "Terry en de dansers brachten de choreografie tot leven en waren in staat om het verhaal te vertellen door middel van hun geweldige dans."

"Ik was zo opgewonden dat ik werd gevraagd om deze video met Tyler te maken en toen ik het concept zag, dacht ik dat niemand anders dit voor elkaar zou krijgen", zegt Crews. “Deze video is als een touchdown-viering van drie minuten en het was zo geweldig om er deel van uit te maken. Dat Tyler me toestaat iets te vertegenwoordigen dat hij vanuit zijn hart heeft geschreven, betekent veel en ik kan niet wachten tot iedereen het ziet.

"Dancin' In The Country" staat op Tyler's titelloze solodebuutalbum, Tyler Hubbard, dat aanstaande vrijdag (27 januari) verkrijgbaar zal zijn.

 

­