vrijdag, 05 februari 2021 15:10

TJ Osborne praat in Ellen over uit de kast komen

Terwijl vrienden en familie al op de hoogte waren, nam TJ Osborne deze week de moedige stap om publiekelijk uit de kast te komen.

In een Instagram video die TJ deelde zei hij: "Ik wil even de tijd nemen om te praten over een artikel dat ik onlangs heb gedaan, waar ik erg trots op ben ... als je het niet hebt gelezen, is het best belangrijk dat je het doet, anders is dit bericht is uit de context ... en het is eerlijk gezegd gewoon willekeurig. Dus hoe dan ook, ik wilde alleen maar zeggen dat ik erg trots ben om dit naar buiten te brengen, ik wil jullie allemaal laten weten die me in de loop der jaren hebben leren kennen dat de persoon die je kent ik ben! En nu weet je gewoon meer over mij. Ik denk dat dat op zoveel manieren zo belangrijk is. Ik weet dat het mijn relatie met mijn fans en met mijn familie zal verbeteren, en eerlijk gezegd zal het mijn relatie met mezelf helpen, en ik wilde gewoon iedereen bedanken voor hun steun en liefde. "

Het artikel waarnaar TJ verwijst komt uit Time.

Vrienden, fans en country collega's gingen allemaal naar sociale media, wat leidde tot de post van Brothers Osborne: "Woorden kunnen de immense hoeveelheid liefde die we vandaag voelen, niet beschrijven. Deze wereld, hoe onvolmaakt ze ook mag zijn, is in de kern mooi en onze collectieve open geest / harten maken alles mogelijk. Ik wens het beste dat de liefde jullie allemaal te bieden heeft. "

Hij verscheen ook in de talkshow van Ellen DeGeneres om de aankondiging te bespreken.

Bekijk hier het gesprek tussen TJ en Ellen ...

TJ Osborne komt uit de kast 

 

 

 

Gerelateerd...

Lees ook...

­