maandag, 25 januari 2021 15:13

Tim McGraw herinnert zich Larry King: 'Hij was uniek'

Omroeplegende Larry King stierf zaterdag op 87-jarige leeftijd en Tim McGraw was een van de velen die sociale media gebruikte om de overleden interviewer te herinneren. Op zaterdagmiddag deelde de country ster een video van een van zijn gesprekken met King en plaatste een clip van de twee die op een leeg podium in het Venetian Hotel in Las Vegas zaten.

King opende het interview door McGraw te vragen naar zijn vroege leven en zijn liefde voor muziek als kind, waarop McGraw vertelde dat de eerste keer dat hij zich het zingen herinnerde in de kerk was. Ze bespraken ook McGraw's atletische vaardigheden en zijn overleden vader, Tug McGraw, en in zijn bijschrift noemde McGraw zijn gesprekken met King enkele van zijn "favoriete" interviews.

 

 

"Ik heb gedurende mijn hele carrière verschillende kansen gehad om met meneer King te praten. Enkele van mijn favoriete discussies en interviews", schreef McGraw. "Altijd gastvrij, deskundig en genereus met zijn interesse in de discussie… Ik wou dat we meer van dit soort shows hadden om mensen op een ander niveau te leren kennen. Hij was uniek in zijn soort."

COVID-19

Het productiebedrijf van King, Ora Media, bevestigde zijn dood in een verklaring op King's sociale media accounts en onthulde dat hij stierf in het Cedars-Sinai Medical Center in Los Angeles. Er werd geen doodsoorzaak opgegeven, maar eerder deze maand werd gemeld dat King met COVID-19 in het ziekenhuis was opgenomen.

De zonen van de 87-jarige Larry King, Jr., Chance King en Cannon King deelden ook een verklaring over de sociale media-accounts van hun vader. "We zijn diepbedroefd over de dood van onze vader, en samen met onze uitgebreide familie rouwen we om zijn overlijden. De wereld kende Larry King als een geweldige omroeper en interviewer, maar voor ons was hij 'vader'," luidde het bericht. "Hij was de man die liefdevol geobsedeerd was door onze dagelijkse schema's en ons welzijn, en die zo enorm trots was op onze prestaties - groot, klein of ingebeeld. En door dit alles wisten we zonder twijfel in de wereld dat hij meer van ons hield dan van het leven zelf. Hij was een geweldige vader en hij was zeer loyaal aan degenen die het geluk hadden hem een ​​vriend te noemen. We zullen hem elke dag van ons leven missen. '

"De uitstorting van liefde en de herinneringen aan zijn opmerkelijke carrière hebben ons diep geraakt en we zijn zo dankbaar", vervolgde de verklaring. "In plaats van bloemen vragen we vriendelijk om een ​​donatie aan de American Heart Association of de Beverly Hills Fire Department EMS te overwegen, waaraan we dank verschuldigd zijn voor de geweldige zorg die ze onze vader in zijn laatste jaren hebben verleend."

 

­