Tim McGraw en Tyler Hubbard samen 'Undivided'

06 januari 2021

Tim McGraw en Tyler Hubbard van Florida Georgia Line hebben opnieuw de handen in elkaar geslagen voor het nieuwe nummer "Undivided". Het nummer, dat op 13 januari verschijnt (samen met een videoclip) is een boodschap van eenheid die luisteraars aanmoedigt om van elkaar te houden.

"Muziek geeft ons hoop en brengt ons samen op een manier die niets anders kan. Dit betekent niet dat we geen werk te doen hebben. Integendeel," zei McGraw in een verklaring. "Ik hield van de positiviteit van dit nummer en dat het me riep om mezelf te controleren en te onthouden dat de liefde groter is. Daarom wist ik dat dit nummer mijn volgende single met Tyler moest worden zodra hij het naar mij stuurde."

"Ik wist het meteen toen ik het af had, ik moest het naar Tim sturen. Hij heeft een manier van communiceren met de wereld die uniek is in muziek," voegde Hubbard eraan toe. "Het was een geweldig gevoel dat hij het met mij uitvoeren. Het nummer gaat over samenkomen, en dat is precies wat we deden."

 

In het weekend gebruikte McGraw (die eerder samenwerkte met Florida Georgia Line aan de hit "May We All" van het duo uit 2016) Instagram om een zwart-witfoto van hemzelf en Hubbard in de studio te delen. "Ik kan niet wachten om je te laten zien waaraan [Tyler Hubbard] en ik hebben gewerkt", luidde zijn onderschrift. Hubbard plaatste dezelfde foto en schreef: "Ik en Tim hebben iets speciaals gedaan. Ik kan niet wachten om met jullie te delen."

Undivided

De inwoner van Georgia deelde eerder een preview van 'Undivided' met fans terwijl hij in november in zijn tourbus op zijn oprit in quarantaine zat nadat hij de diagnose COVID-19 had gekregen. In een bericht op zijn Instagram-verhaal vertelde hij dat het nummer 'Mijn gebed' was.

De aankondiging van "Undivided" komt nadat Hubbard en bandgenoot Brian Kelley de fans vertelden dat ze in de toekomst waarschijnlijk soloprojecten zullen nastreven, hoewel dat niet het einde betekent van Florida Georgia Line.

"We gaan nog steeds dingen samen doen", zei Hubbard in een recente video. "We gaan duidelijk op tournee en we gaan alle hits zingen waar jullie van houden en proberen meer te creëren. Maar in de tussentijd is het een mooie tijd om ergens te zijn, zoals [Kelley] zei , om erop uit te trekken en een eigen stem te hebben en een beetje individualiteit te hebben. "

 

 

­