maandag, 13 december 2021 13:19

Tim McGraw en Faith Hill delen spannende momenten tijdens het filmen van '1883'

Tim McGraw en Faith Hill delen spannende momenten tijdens het filmen van '1883' 1883; Paramount +

Tim McGraw en Faith Hill spelen de hoofdrol als getrouwd stel James en Margaret Dutton in de nieuwe "Yellowstone" prequel "1883" die op 19 december op Paramount wordt uitgezonden.

Tim McGraw en Faith Hill zijn een van de beroemdste getrouwde stellen van countrymuziek en ze staan op het punt om samen de overstap naar televisie te maken.

McGraw en Hill spelen de hoofdrol als het getrouwde stel James en Margaret Dutton in de nieuwe "Yellowstone"-prequel "1883". Ze zijn al maanden aan het filmen en de serie zal op 19 december debuteren op Paramount +.

Tim McGraw vertelde Mensen dat hij nog nooit "zo veel plezier in mijn leven heeft gehad." Faith Hill zegt dat ze niet wil stoppen.

Maar het stel zegt dat er een paar obstakels waren die ze op de set moesten leren onderhandelen, zoals het toilet gebruiken terwijl ze waren vastgebonden in de kostuums.
"Er zijn gewoon zoveel lagen kleding", vertelde Hill aan People. "Soms ben je succesvol, en soms niet."

Faith Hill stond voor een andere uitdaging toen zij en McGraw een badscène moesten filmen.

"Het was echt ongemakkelijk voor mij persoonlijk, want ik ben een erg verlegen persoon in dat soort situaties," zei ze. “Natuurlijk voel ik me op mijn gemak bij mijn man, maar dit is anders. Voor intieme scènes heb ik het gevoel dat dat van ons is.”

De maker van de serie, Taylor Sheridan, sloot de set echter af op de dag van de scène en Hill zei: "Het bleek prachtig te zijn."

Hoewel Tim McGraw de badscène niet noemde, liet een van de scriptargumenten van het paar hem een ​​beetje geschrokken achter.

"We hadden een scène waarin ze me moet slaan", zegt hij. “Ik verwachtte een vingerklap, maar het was een pets op mijn kaak. Er was 25 jaar van opgekropte agressie gaande! Als je het op het scherm ziet, besef je dat het een echte klap was.”

 

1883 - Paramount +

 

Gerelateerd...

Lees ook...

­