donderdag, 24 november 2022 15:15

Thomas Rhett scoort 20e nummer 1 met "Half Of Me"

Thomas Rhett heeft 20 redenen om een glas bubbels te heffen.

De multi-platina artiest verdiende zijn 20e nummer 1 met zijn huidige single "Half Of Me" featuring Riley Green. Dit dient als een belangrijke mijlpaal voor de countryhitmaker, aangezien hij in minder dan tien jaar 20 nummer 1-nummers verzamelde. Het nummer sierde de top van de Billboard-hitlijst en werd de langst actieve opeenvolgende nummer 1 op de Country Airplay-hitlijst.

 

Thomas Rhett & Riley Green Perform "Half of Me"

 

Direct na het scoren van zijn 19e nummer 1 in zijn carrière met "Slow Down Summer", stuurde Rhett "Half Of Me" naar Country Radio. Rhett schreef samen met zijn vader, Rhett Akins, Will Bundy en Josh Thompson de hit.

De speelse single levert een verhaal over een man die liever een koud biertje drinkt dan een langlopende to-do-lijst af te vinken. Het herkenbare nummer staat op Rhett's zesde studioalbum, "Where We Started", de veelgeprezen collectie met onder meer "Church Boots", "Angels", "Death Row" en meer.

"20 nummer één in 10 jaar is verbluffend", deelde Rhett in een persbericht. "De steun sinds 2012 door radio, songwriters, mijn team en alle fans is ongelooflijk. Dit is krankzinnig en ik ben zo dankbaar voor deze wilde rit! Ik kan niet wachten om te zien wat het volgende decennium in petto heeft ."

De crooner wendde zich tot sociale media (21 november) om zijn dankbaarheid te uiten en een diavoorstelling die terugkijkt op zijn succesvolle run, te beginnen met zijn hit "It Goes Like This" uit 2013.

"#HalfOfMe maakt officieel 20 nummer één als artiest in 10 jaar tijd. Deze mijlpaal die zich voordoet tijdens een week van dankbaarheid kan niet passender zijn", schreef hij in het bijschrift. "Er is dit jaar zoveel om dankbaar voor te zijn. Ik ben gewoon absoluut nederig en gevloerd. En ik heb het gevoel dat het volgende decennium nog beter zal worden ?," voegde hij eraan toe.

Hij moedigde zijn toegewijde schare fans aan om hun favoriete nummer door de jaren heen in de commentaren te delen.

"Het is moeilijk om te kiezen! Ik hou van ze allemaal", gutste een volgeling. "Ik weet niet zeker of ik een favoriet heb. Elke brengt iets anders," zei een ander. "Freaking Awesome," voegde Conner Smith eraan toe.

Na "It Goes Like This" bracht Rhett een reeks recordbrekende hits uit, waaronder "Die e A Happy Man", "Craving You" met Maren Morris, "Beer Can't Fix" met Jon Pardi en "Be A light" met Hillary Scott, legende Reba McEntire, Chris Tomlin en Keith Urban.

De bekroonde zanger sloot onlangs zijn headliner Bring The Bar To You Tour af met Parker McCollum en Conner Smith. De singer-songwriter zal niet snel in de pauzes pompen. In mei 2023 gaat Rhett op pad met Cole Swindell en Nate Smith voor zijn Home Team Tour.

"Onderweg zijn is een van mijn favoriete plekken om te zijn", vertelde Rhett. "Ik kan niet wachten om de vreugde op jullie gezichten te zien volgend jaar en met mijn vrienden Cole Swindell en Nate Smith. We gaan het zeker naar ons zin hebben."

Rhett begint op 4 mei in Canada en eindigt in september in de Bridgestone Arena in Nashville. Voordat je de energieke show bijwoont, kun je hieronder de grootste hits van Rhett bekijken.

 

 

De volledige lijst van de 20 nr. 1-hits van Thomas Rhett

1. “It Goes like This”
2. “Get Me Some Of That”
3. “Make Me Wanna”
4. “Crash And Burn”
5. “Die A Happy Man”
6. “T-Shirt”
7. “Star of The Show”
8. “Craving You” featuring Maren Morris
9. “Unforgettable”
10. “Marry Me”
11. “Life Changes”
12. “Sixteen”
13. “Look What God Gave Her”
14. “Remember You Young”
15. “Beer Can’t Fix”
16. “Be A Light”
17. “What’s Your Country Song”
18. “Country Again”
19. “Slow Down Summer”
20. “Half of Me”

 

Gerelateerd...

Lees ook...

­