Thomas Rhett dropt 30 april album COUNTRY AGAIN: SIDE A Thomas Rhett; foto Nick Rau

Thomas Rhett dropt 30 april album COUNTRY AGAIN: SIDE A

30 maart 2021

Thomas Rhett heeft het hoogtepunt bereikt als artiest. Van optredens op Saturday Night Live tot regerend ACM Awards Entertainer of the Year, met een poging om zijn titel in april te verdedigen. Zijn vier studioalbums hebben 16x MULTI-PLATINUM en GOUD-gecertificeerde nr. 1 singles geproduceerd, met bijna 10 MILJARD streams, back-to-back GRAMMY®-nominaties en Billboard 200 debuten.

Na het bijhouden van de snelheid van een wervelende carrière, gaat Thomas Rhett's reis verder op 30 april met de release van deel één van zijn vijfde dubbelalbum: COUNTRY AGAIN: SIDE A  (The Valory Music Co.).

 

Met SIDE B gepland voor release later dit jaar, is COUNTRY AGAIN: SIDE A het resultaat van een terugkeer naar zijn oorspronkelijke inspiratie als jonge songwriter met een nieuw perspectief dat voortkomt uit de uitdagingen van 2020 en leven er tussenin. Thomas Rhett heeft overigens mee geschreven aan alle songs. Het is een muzikale en thematische terugkeer naar zijn roots voor Thomas Rhett, een omhelzing van de geluiden, verhalen en methoden die de superster singer-songwriter naar countrymuziek trokken, maar waarvoor tien jaar levenservaring nodig was om het perspectief te hebben om ze te schrijven.

Van de introspectieve titel track tot persoonlijke momenten als 'To The Guys That Date My Girls', een hartverscheurende ode aan zijn dochters en de rauwheid van het worstelen met de dood van een goede vriend in 'Heaven Right Now', Thomas Rhett bereikt nieuwe creatieve hoogten die zijn voorliefde voor authentiek songwriting en de huidige gemoedstoestand vermengen.

Thomas Rhett werkte samen met oude producers Dann Huff en Jesse Frasure en het voelde als een terugkeer naar zijn roots en een veranderende staat van perspectief met de muziek die hij aan het maken was, toen de pandemie toesloeg en de wereld stilviel. Plots werden de vragen die bij hem opkwamen heel reëel en onvermijdelijk. 

Met een gecentreerde focus en hernieuwde duidelijkheid begon Thomas Rhett liedjes door te schemeren die het afgelopen jaar op sociale media waren gedropt, en ontving hij een mega veel positieve feedback van de fans. Daarmee begon COUNTRY AGAIN: SIDE A vorm te krijgen. Hoofdsingle "What's Your Country Song" is momenteel nr. 1 in Canada, terwijl het nummer de Top 5 binnenkomt op de Amerikaanse Country Radio. ".

THOMAS RHETT:  COUNTRY AGAIN: SIDE A

COUNTRY AGAIN: SIDE A TRACK LIST:

. "Want It Again" | Thomas Rhett, Matt Dragstrem, Josh Miller, Josh Thompson
2. "Growing Up" | Thomas Rhett, Matt Dragstrem, Josh Miller, Josh Thompson
3. "What's Your Country Song" | Thomas Rhett, Rhett Akins, Jesse Frasure, Ashley Gorley, Parker Welling
4. "Where We Grew Up"* | Thomas Rhett, Luke Laird, Josh Miller
5. "Heaven Right Now" | Thomas Rhett, Rhett Akins, Matt Dragstrem, Josh Thompson, Laura Veltz
6. "To The Guys That Date My Girls" | Thomas Rhett, Rhett Akins, Will Bundy, Josh Thompson
7. "More Time Fishin'" | Thomas Rhett, Rhett Akins, Will Bundy, Josh Thompson
8. "Country Again" | Thomas Rhett, Zach Crowell, Ashley Gorley
9. "Put It On Ice (featuring Hardy)"+ | Thomas Rhett, Rhett Akins, Matt Dragstrem, Josh Thompson
10. "Blame It On A Backroad" | Thomas Rhett, Zach Crowell, Ashley Gorley
11. "Ya Heard" | Thomas Rhett, Rhett Akins, Matt Dragstrem, Chase McGill

 

Produced by Dann Huff and Jesse Frasure
+Produced by Dann Huff and Matt Dragstrem
*Produced by Dann Huff

 

­