vrijdag, 12 maart 2021 10:50

The Young River bij We Want More op SBS6

The Young River heeft bekend gemaakt dat ze mee doen aan het televisie programma We Want More!

De nederlandse new country band zal a.s. zaterdagavond, 13 maart, zijn tv-debuut maken bij het SBS 6 programma ‘We Want More’! 

The Young River: Om als Moderne Countryband (New Country) in Nederland mee te kunnen doen aan zo’n programma met ons eigen nummer is voor ons natuurlijk een fantastische kans. We kijken enorm uit naar de uitzending en hopen dat je met ons meekijkt.

 

 

 

We want more!

In We Want More draaien krijgen alle kandidaten de kans om met hun optreden vier van de vijf juryleden te overtuigen van hun kwaliteiten. Met andere woorden: ten minste vier juryleden moeten denken: "We want more!" Het wordt een hele opgave voor de deelnemers, want alle juryleden mogen tot vlak voor het einde van hun optreden hun stem nog intrekken. De kandidaten moeten dus constant op een hoog niveau presteren.

Na de eerste zes afleveringen volgen de halve finales. Ook hierin vallen weer een aantal deelnemers af, want uiteindelijk gaan er slechts twaalf acts door naar de grote finale. Hierin krijgen ze een extra zware taak: ze moeten naast de jury ook 25 muziekexperts én de kijker thuis omver blazen met hun optreden. De beste drie acts krijgen een fantastische beloning. De derde plaats is goed voor 10.000 euro, de tweede plaats is 25.000 euro waard en de winnaar krijgt maar liefst 100.000 euro. In totaal zijn er tien afleveringen van We Want More te zien op SBS 6.

Geen deelnemer is te gek voor We Want More. Jong en oud mag meedoen, maar ook de samenstelling van de acts is telkens verschillend. Er komen solisten, duo's en zelfs hele koren langs. De deelnemers variëren ook qua stijl: van gospel tot pop, van jazz tot reggae en van opera tot fado, alles is mogelijk. Bovendien hebben alle artiesten een bijzonder verhaal. Zo is Tess een voorvechtster van Franse muziek en raakt ex-drugsverslaafde Ricardo de jury en het publiek met 'Zij gelooft in mij'.

 THE YOUNG RIVER BIJ WE WANT MORE OP SBS6

Lees het interview met The Young River

The Young river Interview

LINKS | THE YOUNG RIVER

Gerelateerd...

Lees ook...

­