vrijdag, 17 november 2023 16:12

The Frontmen dropt EP 'Familiar Faces'

Door
The Frontmen The Frontmen Foto Alysse Gafkjen

THE FRONTMEN, drie van de meest herkenbare stemmen van new country uit de jaren ’90 (Richie McDonald, voorheen van Lonestar; Tim Rushlow, voorheen van Little Texas; en Larry Stewart van Restless Heart) hebben vandaag hun nieuwste EP gedropt via BBR Music Group/BMG Nashville. FAMILIAR FACES, een compilatie van zes nummers., is HIER beschikbaar.

FAMILIAR FACES, geproduceerd door de tweevoudig GRAMMY-genomineerde Mickey Jack Cones, bevat drie originele nummers, evenals drie Lonestar, Little Texas en Restless Heart nummer 1-hits, opnieuw opgenomen in Frontmen-stijl. Het trio-tagteam verzorgt de zang gedurende de hele EP.

"We zijn blij dat we eindelijk onze nieuwe muziek met de wereld kunnen delen", zegt McDonald. "Het lijkt erop dat we al ruim vijftien jaar naar dit moment toe hebben gewerkt. Ik denk dat er goede dingen zullen gebeuren voor degenen die wachten. ”

De originele nummers op het project omvatten het nieuwe nummer ‘I Need You’, naast eerder uitgebrachte nummers ‘It Was Always You’ en ‘Left Their Mark’, allemaal zorgvuldig uitgekozen door het trio en Cones. Stem op maandag 20 november af op de Bobby Bones Show van iHeartRadio, want het trio zal met Bobby in de studio komen om het project te bespreken.

“Sinds onze eerste Navy / USO-shows, ruim twaalf jaar geleden, heb ik altijd het gevoel gehad dat er iets speciaals was aan onze drie stemmen samen”, legt Rushlow uit. “Het is spannend om de kans te krijgen om eindelijk te laten horen hoe we samen klinken. Ik hou van de authenticiteit en eerlijkheid in deze muziek. Mickey Jack klom aan boord en werd het vierde lid terwijl we allemaal aan dit project meewerkten. Deze nummers hebben al een tijdje impact op het publiek tijdens concerten, dus we zijn erg enthousiast om het te zien verschijnen.

Klassieke nummers op de EP zijn nummers die de meesten onmiddellijk zullen herkennen: Lonestar's "Amazed (The Frontmen Edition)", Little Texas' "God Blessed Texas (The Frontmen Edition)" en Restless Heart's "I'll Still Be Loving You (The Frontmen Edition) ).”

“Het is gewoon geweldig om deze kans te krijgen om gloednieuwe muziek te delen met muziekfans over de hele wereld”, voegt Stewart toe. “Tim, Richie en ik hebben een muziekband gecreëerd en we kunnen niet wachten om het te delen met countrymuziekfans van alle leeftijden. Deze nieuwe nummers betekenen veel voor ons en hopen dat fans overal zullen genieten van onze nieuwste single release ‘I Need You’, samen met de nieuwe heropnames van onze grote hits op de Familiar Faces EP.”

 

The Frontmen - Familiar Faces Track Listing:

1. I Need You
2. I’ll Still Be Loving You (The Frontmen Edition)
3. It Was Always You
4. God Blessed Texas (The Frontmen Edition)
5. Left Their Mark
6. Amazed (The Frontmen Edition)

 

 The Frontmen - I Need You

­