woensdag, 24 juni 2020 20:58

The Concert for Love & Acceptance

Concert for Love & Acceptance

Op 30 juni om 01:00uur onze tijd zal het Concert for Love & Acceptance plaatsvinden. Het virtuele evenement wordt  uitgezonden op de Facebook en YouTube kanalen van CMT.

De liefdadigheidsafdeling van de Academy of Country Music, ACM Lifting Lives, CMT, GLAAD, en countrymuziekster en filantroop Ty Herndon hebben de  optredens en uitvoeringen aangekondigd voor het 2020 Concert for Love & Acceptance, dat zal plaatsvinden als een online evenement te midden van de voortdurende COVID19 crisis.

Uitvorenden zijn Lauren Alaina, Matt Bomer, Lewis Brice, Terri Clark, Everette, Shelly Fairchild, Billy Gilman, Dana Goldberg, Harper Grae, Mickey Guyton, Indigo Girls, Leslie Jordan, Wendy Moten, Jamie O’Neal, Jake Owen, Dennis Quaid, Brody Ray, Michael Ray, Kalie Shorr, Brandon Stansell, Tanya Tucker, Rita Wilson, Chely Wright en Brett Young

Voor het derde opeenvolgende jaar keert CMT terug als presenterende partner van het evenement, met Cody Alan als co-host, een rol die hij de afgelopen vier jaar heeft vervuld. Hij is een voormalig ontvanger van de ACM National On-Air Personality of the Year-award en gastheer van de CMT Hot 20 Countdown, CMT's toonaangevende muziek-tv-show welke wekelijks geleverd wordt aan meer dan 90 miljoen huizen in de US, evenals gastheer en uitvoerend producent van CMT After MidNite en CMT Radio Live, gehoord op 220+ stations, met bijna 8 miljoen maandelijkse luisteraars.

Geproduceerd door Ty Herndons nieuw gevormde liefdadigheidsstichting, The Foundation for Love & Acceptance, wordt het 2020 Concert For Love & Acceptance mede georganiseerd door Emmy en Tony Award-winnende actrice en zangeres Kristin Chenoweth en Alan, die het evenement sinds 2017 samen met Ty organiseert GLAAD en ACM Lifting Lives zijn de begunstigden van de opbrengst van de evenementen.

“Nashville verandert snel en countrymuziek wordt een steeds meer bevestigende plek voor LGBTQ-artiesten en fans. Nu, in ons vijfde jaar, dachten we dat het belangrijker dan ooit was om licht te werpen op een aantal van de verbazingwekkende aanstormende LGBTQ-talenten, en we zijn zo blij om de muziek van Shelly, Harper en Brandon te laten horen, ” zei Ty.

 

 

GLAAD en Ty Herndon creëerden het eerste Concert for Love & Acceptance in 2015 kort nadat Ty Herndon de eerste mannelijke countryartiest was die uit de kast kwam.

 


 

 

­