dinsdag, 19 oktober 2021 16:49

Taylor Swift maakt zich klaar voor Red (Taylor’s Version)

Taylor Swift's opnieuw opgenomen 30-track versie van Red nadert release. Taylor's versie van de collectie is verplaatst van de oorspronkelijke datum van 19 november naar 12 november en zal 30 nummers bevatten en negen bonusnummers.

Waaronder samenwerkingen met Chris Stapleton, Ed Sheeran en Phoebe Bridgers en andere nummers die oorspronkelijk bedoeld waren voor Red (de 2012 editie), maar kwam terecht bij andere artiesten zoals “Better Man” voor Little Big Town.

Taylor Swift legt uit hoe ze diepbedroefd was tijdens het maken van het originele album, maar tijdens het proces van schrijven en opnemen, genas ze van liefdesverdriet.

"Muzikaal en tekstueel leek Red' op een persoon met een gebroken hart", zegt ze. “Het was overal, een gebroken mozaïek van gevoelens die op de een of andere manier allemaal bij elkaar pasten. Gelukkig, vrij, verward, eenzaam, verwoest, euforisch, wild en gekweld door herinneringen uit het verleden.” Dit zijn de originele 30 nummers die voor Red bedoeld waren. Ik hou van jullie!"

 

Teaser

De wereldwijde superster verraste fans toen ze begin augustus een 30-seconden-teaser op haar socials plaatste met een aantal woorden wirwar uit een kluis, en het duurde niet lang voordat fans de puzzel hadden opgelost.

De cd bevat een exclusief albumboekje met nooit eerder vertoonde foto's, artwork en songteksten voor de negen nummers uit de kluis. De vinylversie (die vier platen bevat) bevat negen nummers uit de kluis, songteksten van alle 30 nummers, nooit eerder vertoonde foto's en artwork en handgeschreven songteksten voor de 10 minuten durende versie van "All Too Well".

 

Taylor legt het ons zelf uit:

 

­