woensdag, 22 april 2020 20:10

Sound of Nashville - Quarantine Q&A met Tim Hicks (24 april)

Tim Hicks met Quarantine Q&A

Vrijdag (24 april) om 21:00 uur zal niemand minder dan Tim Hicks via een livestream een aantal songs spelen en de tijd nemen om vragen te beantwoorden van de Nederlandse en Belgische kijkers!!

Na een succesvolle Q&A met Lauren Jenkins afgelopen vrijdag, is het komende vrijdag aan Tim Hicks om vragen te beantwoorden! Om 21:00 uur gaat de Sound of Nashville Quarantine Q&A van start. Tijdens deze livestream via de Facebookpagina speelt een artiest een eigen nummer en een cover en daarna is er nog tijd om vragen te stellen.

In deze concertloze tijden van thuiszitten roepen wij een nieuwe muzikale avondbesteding in het leven. We brengen je favoriete countryartiest dit keer wel heel dichtbij: in je eigen woonkamer! - Sound Of Nashville NL

Tim Hicks Quarantine QA

 

Tim Hicks 24 april om 21:00 uur

 

 Tim Hicks

De Canadese Tim Hicks is geen onbekende in de countryscene dankzij twee platina singles, zeven gouden singles, een goud album en maar liefst dertien top 10-hits. Hicks staat bekend om zijn hedendaagse stijl, geluid en songteksten en wordt beschreven als een "true star on the Canadian country music scene”.

Sinds dat Hicks actief is in de country scene heeft hij vier JUNO Awards nominaties op zijn naam staan. Hij een CCMA Award gewonnen en een nummer 1 hit met zijn single 'What A Song Should Do'. Ook is deze getallenteerde zanger de eerste persoon die de Nielsen Compass award kreeg. Deze award wordt uitgereikt aan een artiest met de meeste streams van singles en albums en een groote achterban heeft op social media. Tim Hicks is dus niet meer new to the game en is klaar om ook Nederland te veroveren met zijn muziek en charmes!

 

  

Gerelateerd...

Lees ook...

­