woensdag, 20 mei 2020 20:46

Sound of Nashville - Quarantine Q&A met Jarrod Dickenson

Jarrod Dickenson Jarrod Dickenson

Jarrod Dickenson met Quarantine Q&A

Jarrod Dickenson zal op vrijdagavond (22 mei) om 21:00 uur een livestream doen in de serie Quarantine Q&A. Jarrod brengt op dezelfde dag zijn album Ready The Horses uit! De eerste single en persoonlijke albumfavoriet van Dickenson "Way Past Midnight" is nu al een hit!

Tijdens de livestream zal Jarrod via de Facebookpagina van Sound of Nashville een eigen nummer en een cover spelen. Daarna breekt de Q&A aan waar er ruimte is om in de comments vragen te stellen aan Jarrod .

In deze concertloze tijden van thuiszitten roepen wij een nieuwe muzikale avondbesteding in het leven. We brengen je favoriete countryartiest dit keer wel heel dichtbij: in je eigen woonkamer! - Sound Of Nashville NL

Jarrod Dickenson 22 mei om 21:00 uur 

 

Jarrod Dickenson

Verhalen vertellen door middel van muziek is een Texaanse traditie. En laat dat nou net zijn waar singer-songwiter Jarrod Dickenson ontzettend goed in is. Dickenson, die nu in Brooklyn is gevestigd, spendeert het grootste gedeelte van zijn leven 'on tour' en brengt zijn eigenzinnige soulvolle Americana naar muziekliefhebbers over de hele wereld. Optredens op Glastonbury en Larmer Tree Festival en als voorprogramma voor legendarische artiesten als Bonnie Raitt, Jools Holland, Don McLean en The Waterboys hebben Jarrod een formidabele en loyale wereldwijde fanbase opgeleverd.

 

  

­