zondag, 13 september 2020 11:34

Sound of Nashville met livestream concerten vanuit Nashville

Europese fans van countrymuziek hoeven niet langer wakker te blijven om live te genieten van de beste artiesten uit Nashville. Sound of Nashville en Country Fuzz Presents hosten de komende periode livestreams vanuit de legendarische locatie The Basement in Nashville. De eerste livestream - met Austin Jenckes en Lauren Jenkins - vindt plaats op 15 september om 20:00 uur. De tweede livestream - met Drake White - staat gepland voor 23 september. Meer namen worden binnenkort bekendgemaakt. De kaartverkoop voor de livestreams is reeds van start gegaan.

 

Austin Jenckes & Lauren Jenkins: Power Acoustic Set

15 september: Austin Jenckes & Lauren Jenkins   GET TICKETS

 

Drake White basement

23 september: Drake White (met volledige band)  GET TICKETS 

Sound of Nashville

Sinds maart 2019 heeft Sound of Nashville grote namen als Keith Urban, Luke Combs en The Cadillac Three, evenals veelbelovende nieuwkomers uit de VS, Canada en het VK, naar het Europese vaste land gebracht. Vanwege de huidige coronamaatregelen kunnen Europese fans sinds half maart niet meer genieten van liveshows van hun favoriete acts - niet wetende wanneer internationale acts weer op het podium in Europa kunnen verschijnen.

De livestreams zijn een unieke samenwerking tussen Country Fuzz Presents - gecreëerd door de bekende, in Nashville gevestigde band The Cadillac Three - en Sound of Nashville DE & NL. Sound of Nashville wil artiesten met deze livestreams de kans geven om hun livemuziek weer te delen met hun fans. Door gebruik te maken van meerdere camera's wordt de artiest vanuit verschillende hoeken getoond en krijgt de fan een bijna authentieke concertervaring. Tickets voor deze exclusieve livestreams kosten ongeveer €12,00 (per ticket / stream).

Op zoek naar een veilige plek voor hun live-optredens, zijn The Cadillac Three (TC3) een partnerschap aangegaan met hun thuisclub The Basement. "We zijn vereerd om samen te werken met The Basement in onze geboorteplaats Nashville om livestreams van hoge kwaliteit te hosten, niet alleen van TC3, maar ook van een aantal van onze muzikale vrienden. Country Fuzz Presents is een manier om fans directe toegang te geven tot muziek in een tijd waarin we het allemaal hard nodig hebben en missen”, vertelt Neil Mason van TC3.

 

­