Sheryl Crow met livestream en 'It Don't Hurt'

14 juni 2021

Sheryl Crow komt met haar allereerste volledige, solo en multi-instrumentale streaming concert!

'Sheryl Crow: The Songs And The Stories' wordt uitgezonden op 18 juni op maandag 21:00  Nederlandse tijd. Prachtig gefilmd door het Britse livestreambedrijf die ook Nick Cave's 'Idiot Prayer' maakte in Alexandra Palace en Laura Marling's Live in Union Chapel.

Het optreden vindt plaats in Crow's "kleine kerk" een privé meditatieve ruimte op haar landgoed in Nashville, waar Crow tussen de instrumenten beweegt om haar liedjes op een nieuwe manier te presenteren.

 

SHERYL CROW livestream

 

'Sheryl Crow: The Songs And The Stories' Global Livestream vindt plaats op 18 juni, voor kijktijden en tickets bezoek: http://driift.link/SherylCrow

 

Sheryl Crow en It Don't Hurt

Sheryl Crow vertelt over de song: "Ik schreef een nummer op mijn tweede plaat The Globe Sessions genaamd 'It Don't Hurt' en het werd geïnspireerd door een relatie die misging met iemand met wie ik in de eerste plaats waarschijnlijk niet had moeten zijn.. Het nummer is een blik op alle dingen die we doen om onszelf ervan te overtuigen dat we er overheen zijn. We zeggen al deze dingen die er voor ons eigenlijk niet meer toe doen en aan het eind realiseer je je: "Als het er niet toe doet, waarom praat ik er dan nog steeds over?"

De eerste keer dat ik het ooit live uitvoerde, speelde ik stompbox en mondharmonica - het voelde gewoon zo geweldig. Ik voelde me zo sterk om het op die manier te kunnen en te brengen, met de geschiedenis van dat nummer erachter. I hope you love it!”

 

 

­